БІЛЬШЕ 17% КЛІЄНТІВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТУ» СПЛАЧУЮТЬ ЗА ГАЗ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ

Популярність платіжних онлайн-сервісів серед клієнтів ТОВ «Чернівцігаз Збут» зросла до 17%. Для здійснення оплати, компанія забезпечила використання чотирьох таких онлайн-послуг та надала можливість споживачам Чернівецької області вибирати серед них найбільш зручні та вигідні.

Більше 17% клієнтів ТОВ «Чернівцігаз Збут», а це майже 40 тисяч споживачів природного газу, заощаджують свій час та кошти, користуючись можливістю оплатити за послуги газопостачання через IPay, Портмоне та Приват24. В жовтні 2017 року компанія налагодила роботу ще з однією платіжною системою EasyPay.

«Збільшення попиту на платіжні сервіси серед споживачів закономірно, адже вони економлять час і доступні 24 години на добу. Маючи доступ до інтернету і банківську карту, незалежно від часу і місця перебування, можна оплатити рахунок за послуги газопостачання. Тому, для зручності наших клієнтів, ми й надалі працюватимемо над розширенням кількості подібних сервісів», – зазначив директор ТОВ «Чернівцігаз Збут» Володимир Ляшенко.

Оплата за використане блакитне паливо через IPay, Портмоне, Приват24 та EasyPay здійснюється будь-якими платіжними картами Visa і MasterCard. Про наявність та розмір комісії платіжні сервіси інформує клієнта в процесі здійснення операції. Для споживачів, які оформили картку EasyPay і розраховуються нею за газ – комісія сервісу не нараховується.

Окрім цього, всі клієнти «Чернівцігаз Збуту» вже більше двох років мають можливість керувати своїми особовими рахунками через Особистий кабінет на сайті 104.ua. Не виходячи з дому чи офісу, сервіс надає можливість переглядати та роздруковувати платіжки, відстежувати історію оплат, нарахування субсидій, пільг, отримати онлай-консультації, замовити зворотній дзвінок оператора контакт-центру та сплатити за рахунком онлайн. Наразі такою можливістю користуються 1 мільйон 536 тисяч споживачів природного газу, серед яких – 38 тисяч буковинців.

peredplata