Геннадію Москалю цікаво, чому Папієв відмовився підписувати бюджет

Геннадію Москалю цікаво, чому Папієв відмовився підписувати бюджетПід час розгляду позову до Чернівецької обласної ради член \”Фронту Змін\” народний депутат України Георгій Москаль запропонував викликати у якості свідка голову Чернівецької ОДА Михайла Папієва.

Суд відхилив цю пропозицію, взявши до уваги аргументи представників ОДА, що губернатор був у відрядженні, виписаному за усним запрошенням Миколи Азарова.

Представники ОДА надали матеріали про відрядження Папієва до Києва з 19 до 23 грудня 2011 року. Натомість, Москаль представив суду інформацію з офіційного сайту ОДА, що 19 грудня голова ОДА брав участь у серії заходів в Чернівцях та області, таким чином фізично не міг бути у Києві.

Суд долучив матеріали до справи.

Москаль запропонував зробити перерву, щоб з`ясувати, «чи було засідання кабміну, чи був там Папієв, чи отримував він запрошення на засідання кабміну».

«У регламенті написано, що підписати бюджет має голова ОДА. Папієв знав, що бюджету вистачить лише на 9 місяців, тому не хотів підставлятися,» – пояснив принциповість у цьому питанні нардеп.

Суд не прийняв до уваги аргументи нардепа, тоді Москаль заявив, що не буде брати участі в дебатах, а з позивачами зустрінеться в апеляційному суді та покинув залу суду.

Порадившись, суд залишив справу без розгляду.

Нагадаємо, керівник фракції «Фронт Змін» у Чернівецькій обласній раді Максим Бурбак подав позов до Чернівецького окружного адміністративного суду, в якому вимагає скасувати рішення ради від 24 грудня 2011 року про обласний бюджет 2012 року та зобов’язати облраду обрати голову. 13 січня 2012 року Чернівецький окружний адміністративний суд прийняв справу до розгляду.

Представником позивача у справі є Геннадій Москаль.

Інформація та світлина надані прес-службою обласної організації \”Фронту змін\”

peredplata