В Чернівцях на 2 пожежах рятувальники врятували 1 людину та 8 евакуювали

Минулої доби в Чернівцях виникло 2 пожежі. На вул. Брянській горів житловий будинок. На ліквідацію пожежі було направлено 2 відділення групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Працівники МНС прибули на місце події за лічені хвилини. Сусіди повідомили рятувальникам, що в будівлі може знаходитися домовласник. Вогнеборці, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в приміщення і виявили домовласника, чоловіка 1944 року народження. Рятувальники вивели людину на вулицю і приступили до ліквідацію пожежі. Пожежею знищено речі домашнього вжитку, закопчено стелю та стіну кухні.

На вул. Червоноармійській обласного центру виникла пожежа в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Загорання виникло на балконі квартири. Вогнеборці прибули за короткий проміжок часу. Оскільки під час пожежі виникла загроза для життя мешканців будинку, першочерговим завданням рятувальників була евакуація людей. Всього було евакуйовано 8 людей. Після цього рятувальники локалізували пожежу, а згодом повністю ліквідували.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено побутову техніку. Постраждалих немає, повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata