У Чернівцях знайдено закривавлене тіло людини

У Чернівцях знайдено закривавлене тіло людиниВвечері 19 серпня випадковим перехожим, поблизу дверей однієї з квартир міста Чернівці знайдено закривавлене тіло людини. Про даний факт одразу було повідомлено до райвідділу міліції.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили труп чоловіка з колото-різаною раною в районі черевної порожнини, повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

Як з’ясувалося, в квартирі, біля якої був знайдений труп, цього вечора знаходились ще двоє людей: власник житла, раніше судимий та його знайома. Вжитими заходами працівниками слідчо-оперативної групи міліції та карного розшуку Першотравневого райвідділу по «гарячих» слідах їх затримано.
Працівники міліції допитавши знайому власника квартири, встановили, що під час спільного розпиття спиртних напоїв, між 36-річною жінкою та вбитим виник конфлікт, який переріс в бійку, в ході якої вона й нанесла ножем один удар в живіт чоловіка.

Учасники конфлікту раніше не були знайомі. Вбитий чоловік не мав постійного місця проживання, займався бродяжництвом та систематично вживав спиртні напої.

На разі затримана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
По даному факту порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

peredplata