Для споживачів газу на Буковині розроблена експрес-реєстрація в онлайн сервісі 104.ua

Щоб споживачам газу не довелось виходити з дому і ці складні для всіх нас часи, в АТ «Чернівцігаз» екстрено розробили експрес-доступ до онлайн сервісів на 104.ua Тепер щоб скористатися онлайн сервісами, достатньо дзвінка зі смартфона до контакт-центру за тел. (0372) 93-19-04 та (067) 444 8 104 і ваш Особистий кабінет буде створений автоматично.

«Карантин обмежує ваші пересування, але не обмежує використання онлайн-сервісів. Ми екстрено розробили експрес-реєстрацію клієнтів для покращення доступу до сервісів компанії», – говорить керівник клієнтського сервісу АТ «Чернівцігаз» Дмитро Мотовілін.

 

Для автоматичної реєстрації Особистого кабінету на сайті 104.ua достатньо зателефонувати зі смартфона до контакт-центру «Чернівцігазу» і назвати особовий рахунок або свою адресу. Після цього, Особистий кабінет буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта.

Логіном є номер мобільного телефону споживача. Достатньо перейти за посиланням, яке буде вказане в повідомленні, а на сайті ввести логін і пароль та користуватись усіма перевагами онлайн-сервісів 104.ua.

 

За їх допомогою клієнти можуть:

– гарантовано передати показання лічильника;

– безпечно та просто сплатити за газ і його доставку;

– першими завантажити рахунки;

– відстежувати власне споживання та витрати.

 

Зараз в Чернівецькій області перевагами єдиного онлайн-сервісу 104.ua користується понад 70 тисяч клієнтів або ж 30% від загальної кількості споживачів газу.

peredplata