Чернівці презентуватимуть Буковину в Берліні

Уже вдруге наше місто братиме участь в найпотужнішому туристичному форумі світу – міжнародній виставці в Берліні, яка відбудеться 6-10 березня 2013 року. З цього приводу 29 січня в Чернівецькій міській раді відбулася чергова робоча нарада директора департаменту економіки Світлани Хімійчук та представників туристичного бізнесу міста.

Розпочалось засідання з презентації Чернівців на виставці у 2012 році, а також концепції представлення туристичних можливостей міста та Буковини у 2013 році. Цьогоріч на форумі будуть представлені туристичні можливості Буковини. До участі в ньому залучили двох потужних туристичних операторів «Навколо світу» (директор Ольга Савка) та «Круїз-2000» (директор Ігор Кирєєв), які розробили туристичні маршрути не тільки по місту, а й по всій області. Для отримання туристами особливих вражень та емоцій від відвідування нашого краю тут присутні маршрути активного та екстремального туризму, відпочинку в Буковинських Карпатах та на «Дністровській рів’єрі», а також відвідування Чернівців.

Підтримали проект презентації регіону на світовому рівні окремі туристичні комплекси та фірми: «АкваПлюс», «Садниста», «Кнаус», «Ковчег», «Стіжок», садиби Виноградових у Долішньому Шепоті (Карпатський маршрут) та Толпигіних (відпочинок на Дністрі). А смачну буковинську кухню, яку так полюбляють туристи, презентуватимуть підприємства ресторанного господарства міста «Гойра», «Гопачок», «Садиба», «Чечері».

У лютому до виставки в Берліні буде завершено буклет, відео-презентації та створено культурну програму для представлення регіону на загальній сцені України. А це брифінги з журналістами, майстер-класи народних митців, тощо. Тож іноземному туристу буде представлено всі туристичні родзинки Чернівців та Буковини.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata