Оперативна інформація на шляхах в сусідніх з Чернівецькою областях – обмеження та небезпеки

Оперативна інформація на шляхах в сусідніх з Чернівецькою областях - обмеження та небезпекиУ зв\’язку з інтенсивними опадами та сильним вітром на дорогах Тернопільської, Івано-Франківської та Львівської областей було обмежено рух вантажних автомобілів. Про це повідомила прес-служба Державтоінспекції.

Згідно з інформацією, станом на 18.00 у Тернопільській області обмежено рух вантажного автотранспорту, не обладнаного пристосуваннями протиковзання, всіма автомобільними дорогами державного значення, що проходять територією області, а також низкою вулиць Тернополя.

Зокрема, це вулиці 15 Квітня, Протасевича, Об\’їзна, Микулинецька, Будного, Бережанська, Львівська та Бродівська.

В Івано-Франківській області обмежено рух вантажного транспорту на чотирьох ділянках автодоріг держзначення: М-12 Стрий-Тернопіль-Знам’янка (44-76 км), Н-10 Стрий-Чернівці-Мамалига (18-206 км), Н-09 Мукачеве-Львів (249-388 км), Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль (0-30 км).

У Львівській області також обмежено рух вантажного транспорту на чотирьох дорогах держзначення: Н-02 Львів-Тернопіль, Р-39 Броди-Тернопіль у напрямку Тернопільської області, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига у напрямку Івано-Франківської області.

У прес-службі ДАІ зазначили, що рух було обмежено за погодженням із місцевими органами виконавчої влади та службами автомобільних доріг.

У Міністерстві інфраструктури підтвердили цю інформацію, а також повідомили про обмеження руху вантажного транспорту на окремих ділянках доріг у Хмельницькій області станом на 16.00.

За даними міністерства, у Полтавській, Черкаській, Кіровоградській, Одеській. Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях місцями йде дощ.

У Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Вінницькій, Житомирській, Київській та Чернігівській областях йде сніг, товщина снігового покриву в цих регіонах місцями вже сягає 20 см.

На час ускладнення погодних умов введено тимчасове обмеження на в\’їзд вантажного транспорту до Києва.

Водночас снігові перемети не дали змоги відправитися за маршрутом із Луцька 59 рейсовим автобусам, хоча квитки на них було продано пасажирам, повідомив старший диспетчер луцького автовокзалу №1 Віталій Бондарчук.

Він також зазначив, що минулого тижня з 5179 рейсів було скасовано 2719, тому показник виконання рейсів становив лише 54,4%.

Кількість зривів рейсів може збільшитися, особливо рейсів із ночівлею.

Як повідомляють диспетчери автовокзалу №1, третина місцевих доріг Волинської області не експлуатується майже тиждень.

Заметіль на Волині зберігається, і ситуація на місцевих дорогах може погіршитися, прогнозує старший диспетчер автовокзалу.

Джерело Українська правда

Світлина ТВі

peredplata