У Чернівцях гурт KARTA SVITU та «Пес Патрон» з концертною програмою на допомогу тваринам в час війни

«Хто тримає цей район?»: гурт KARTA SVITU вирушить у концертний тур Україною

Якщо ви знаєте відповідь на питання «Хто тримає цей район?» і навіть можете її проспівати, значить ви точно чули один з головних хітів України останнього часу – «Пес Патрон».

Гурт KARTA SVITU, автори та виконавці треку, оголошують концертний тур містами України навесні 2023 року. Музиканти представлять повноцінну програму, а також ініціюють збір коштів для зоозахисної організації UAnimals, які будуть направлені на допомогу тваринам під час війни.

Іван Марунич, фронтмен KARTA SVITU: «Цей тур для нашої команди буде першим, тож ми готуємося серйозно. У концертній програмі, окрім відомої пісні про Патрончика, буде ще близько 15 треків. У тому числі, ми готуємо наживо пісні «Крила» та «Вона лягає спати», які стали близькими нашим слухачам. Сподіваюсь, відвідувачі наших концертах відчують повний спектр приємних емоцій, а ще й зможуть долучитися до гарної благодійної справи».

Пісня «Пес Патрон», відомою фразою з якої названо тур, вже набрала понад 2,6 мільйона переглядів на YouTube. Також на трек знято понад 100 тисяч відеороликів користувачами TikTok. За словами музикантів, трек записувався з метою підняти настрій українцям і трохи розрадити. А тепер, коли пісню почула велика аудиторія, є можливість не тільки підспівувати головний хіт наживо, але й познайомитися з іншим репертуаром гурту. Зокрема, піснями, присвяченими сучасним українським героям.

Інформаційним партнером туру є музичний телеканал М1, в ротації якого лунають пісні гурту KARTA SVITU. В ефірі телеканалу можна буде подивитися кадри підготовки музикантів до виступів туру, а також ексклюзивні епізоди з цих концертів.

Заплановані дати туру:

24.03 – Львів

25.03 – Івано-Франківськ

26.03 – Чернівці

31.03 – Рівне

01.04 – Тернопіль

02.04 – Луцьк

Придбати квитки у вашому місті можна тут: https://linktr.ee/kartasvitu  

peredplata