У Чернівці приїхала Юлія Тимошенко

Не втомлююся повторювати, що новини є скрізь і завжди, куди тільки ступає нога журналіста. І щойно вкотре у цьому переконався.
 
Досить було на кілька хвилин відірватися від роботи, вибігти привітати улюбленого професора з днем народження, щоб тут таки (в буквальному сенсі просто за рогом) наткнутися на колишню прем’єр-міністерку України Юлію Тимошенко. Та ще й на вулиці, на якій сам живеш. От і не вір після цього в журналістську удачу ???? .
 
З’ясувалося, що це делегація партії ВО «Батьківщина» повертається до Києва через Чернівці з Бухареста, де перебувала на конференції «The Economist» на запрошення румунських парламентарів. А зараз зробила зупинку у Чернівцях. На жаль, усе що встиг дізнатися за коротку мить зустрічі, то це про спілкування українських гостей з депутатами Парламенту Румунії та Президентом Сенату Румунії. Наші кажуть, що обговорювали важливі для України питання. Зокрема, про етапи війни Росії проти України і подальше відновлення нашої країни та повернення сюди наших громадян, які вимушено її покинули.
 
Зустріч була спонтанною, тому не було нагодити поставити і записати відповідь на питання, яке одразу промайнуло у голові: як лідерка “Батьківщини” оцінює євроатлантичні перспективи України у даний історичний період. Єдине, що вдалося, то це зробити кілька фото на телефон, які зараз додам на доказ 
Юрій Чорней

peredplata