Чернівецький обласний краєзнавчий музей проводить флешмоб до Дня музейного селфі: переможці отримають подарунки

Чернівецький обласний краєзнавчий музей проводить флешмоб до Дня музейного селфі.
Автори найкращих селфі отримують подарунки – фотоальбом «64 таємниці з музейної скарбниці» та книгу «У мереживі вальсу. Світське життя на Буковині (1848-1918)».
 
Щорічно у третю середу січня у світі відзначають День музейного селфі (Museum Selfie Day). У цей день відвідувачі фотографуються в музеях поруч із експонатами, що їх найбільше зацікавили, та діляться своїми світлинами в соцмережах з хештегами #MuseumSelfie та/або #MuseumSelfieDay.
 
У Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї та його філіях – Чернівецький літературно-меморіальний музей Ольги Кобилянської, Літературно-меморіальний музей Юрія Федьковича, чимало атмосферних локацій та старовинних експонатів для гарного фото.
 
Запрошуємо відвідати ЧОКМ або філії, щоб долучитися до флешмобу. Світлини розмістіть на своїй сторінці у Facebook або Instagram 17 січня 2024 року з обов’язковим використанням хештегу #SelfieRegmusCv2024.
 
Автори найоригінальніших світлин отримають в подарунок фотоальбом «64 таємниці з музейної скарбниці» та книгу «У мереживі вальсу. Світське життя на Буковині (1848-1918)». Переможців ЧОКМ оголосить 18 січня.
 
Оскільки у середу музей закритий для відвідувачів, ви можете заселфитись відвідавши експозиції напередодні.
 
До зустрічі в Краєзнавчому!

peredplata