45 котлів, 121 модем та 173 детекторів газу: буковинці, купуючи газове обладнання, зібрали кошти на авто для ЗСУ

Завдяки споживачам газу на передову відправили ще одне авто

В рамках акції «Авто для ЗСУ», оголошеної в серпні, клієнти 104.ua придбали в мережі 104.ua Клієнтських просторів і сайті market.104.ua понад 3800 одиниць газового обладнання. До акції долучилося понад 330 буковинців. Кошти від продажу обладнання пішли на купівлю пікапа для 46 десантно-штурмової бригади.

Джерело: АТ «Чернівцігаз».

В Чернівецькій області 339 споживачів газу зробили свій внесок у придбання автомобіля для наших захисників. З середини серпня вони купували газове обладнання в рамках акції «Авто для ЗСУ» в мережі 104.ua Клієнтських просторів і сайті market.104.ua.

Буковинці придбали 45 котлів, 121 модем та 173 детекторів газу. Частину прибутку від продажу цих товарів було спрямовано на придбання автівки для 46-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Це повнопривідний позашляховик Mitsubishi, який допомагатиме нашим захисникам. Авто пройшло технічне обслуговування, перефарбоване в камуфляжний колір і невдовзі поїде на південь України, де триває контрнаступ.

«Разом з нашими клієнтами ми зібрали понад 400 тисяч гривень на автомобіль для українських десантників, з яких майже 40 тисяч гривень зібрали буковинці  – говорить керівник управління клієнтським сервісом Дмитро Мотовілін. – На цьому ми вирішили не зупинятися. Ми продовжимо підтримувати військових, перераховувати кошти на закупівлю необхідного для них обладнання».

З початку військового наступу АТ «Чернівцігаз» регулярно допомагає військовим на передовій. Газовики передали 18 автівок, штурмовий дрон, майже десятки тонн гуманітарної допомоги у вигляді продуктів та речей першої потреби, а також забезпечують матеріалами будівництво вишкільного табору. 

Загалом з початку війни газовики вже передали понад 210 автомобілів: автобусів, вантажівок, позашляховиків, екскаваторів та ін. Тільки до дня незалежності в рамках акції «Авто для ЗСУ» військовим було передано 17 автівок. Загальна сума допомоги ЗСУ від компаній, які працюють під брендом РГК, досягла 135 млн грн.

 

 

 

peredplata