На Буковині до багі, які виготовляють для ЗСУ, дуже потрібні двигуни

На Буковині виготовляють багі для воїнів ЗСУ

З самого початку повномасштабного вторгнення підприємець Володимир Садик розпочав виготовляти багі для наших воїнів. Спершу родина віддала власну подібну машину, переобладнавши її під потреби військових, оскільки хотіли допомогти тим, чим могли.

💬«Далі нас завалили проханням про такі машини для ССО, евакуації, розвідки. Моя старша донька Меліса опублікувала інформацію про такі машини у соцмережах.

Нам люди почали допомагати донатами і запчастинами. А ми вже своїми силами почали виготовляти машини. І чим більше ми робили, тим більше до нас надходило прохань», – розповідає Володимир.

🛠️Раніше виробництво багі для родини було хобі. А до війни підприємець займався виробами з металу.

💬«Машина повністю нашої розробки. Єдине, що ми двигуни не виготовляємо. Транспорт намагаємось вдосконалювати, постійно тримаємо зв’язок із хлопцями, щоб корегувати певні моменти і покращувати конструкцію.

Зараз у нас є одна основна модель із великим багажним відділенням, лежачим складним місцем для евакуації і може комплектуватись лебідкою, ще одним лежачим місцем або частковим захистом – бронею для водія і пасажира. Друга модель розрахована на 6-8 бійців, може використовуватись для евакуації з найбільш важкодоступних місць, куди не можуть дістатись медичні евакуаційні авто.

Нам поки вдається тримати виробництво транспорту від 6 тисяч доларів. Велике авто коштуватиме від 13 тисяч. Загалом ми вже передали 80 авто, за кілька днів їх буде вже 85.

Наразі маємо найбільшу потребу в двигунах та їхньому ремонті – 1,9 турбодизель від Volkswagen Golf, а також 2,5 турбодизель та 3,0 від Mercedes. Ми готові купувати їх», – каже підприємець.

📞Тож, якщо у вас є потрібний двигун – звертайтесь за номером:

066 177 9484.

Джерело: Чернівецька ОВА 

peredplata