Не кожен, хто зараз качає права працівнику РТЦК, буде мати сміливість качати права представникам окупаційних адміністрацій.

Останнім часом в інтернетах все сильніше стає чути голос з півнячого куточка. Всякі «раціонально мислячі», «борці зі свавіллям воєнкоматів», «не хотящі воювати за олігархат на штучній війні», «не народженні для війни» повідкривали роти і здобувають популярність. Вони знаходять підтримку в соцмережах і стають голосом тих, хто мав би мовчати, голосом безучасних боягузів. Саме безучасних, бо бояться всі.
Тепер ті, хто боїться і не хоче вкладатись в перемогу бачать, що їх насправді багато. Раніше оцю свою риганину про «чому я маю вмирати під Бахмутом?» чи «хай воює син олігарха» вони могли сказати вголос тільки в вузькому колі близьких людей, для публіки ж було «піду як буде повістка», «чи здоров’я не позволяє» та інші відмазки нейтрального тону. Тепер вони бачать, що сцикуном бути не стидно. Так це й уже не сцикунство, а боротьба з свавіллями воєнкомів, чи позиція людини, яка не хоче брати участь в штучних політичних конфліктах і взагалі має право вибору. Вони бачать що їх багато, а по ходу збільшення потреби штиків на фронті їх ставатиме більше. Більше чоловіків будуть переходити з категорії мовчазних безучасних сикунів в категорію «право імєющих».
Цю проблему треба рішати. Звісно краще їм самим придумати причину по якій вони мають «помирати під Бахмутом» і піти до війська, якщо не піти то збирати зі своєї публіки бабло і купувати шось для війська. Бо якщо програємо войну – то винні будуть всі і їхній сусід, контужений ветеран, яких втратив на війні друзів та здоров’я в пошуках справедливості може й не добереться до якогось олігарха чи топ-чиновника, а от до сусіда який розказував в тік-токах шо він занадто цінний щоб умирати і взагалі то не його війна – добереться. І не поможе ні поліція, ні підписники. Того краще уже зав’язувати з цим всім і бігти за повісткою або відношенням.
Також оцих всіх «голосів простого народу» звісно треба перевірити на наявність зв’язків з спецслужбами РФ. Бо робити будь-який антивоєнний чи антимобілізаційний рух в країні ворога це входить в роботу спецслужб.
Якщо хтось впізнав себе в цьому тексті – негайно міняйте ситуацію йдіть до армії, займіться волонтерством, починайте донатити і донатьте більше і позакривайте писки. Закритий писок не створює проблем, ні вам ні державі.
Пам’ятайте не кожен хто зараз качає права працівнику РТЦК буде мати сміливість качати права представникам окупаційних адміністрацій
Автор: Вадим Анатолійович, боєць ЗСУ
Джерело

peredplata