На Буковині обговорювали питання щодо проведення призову в умовах карантину

Під керівництвом голови Чернівецької обласної державної адміністрації Сергія Осачука, напередодні чергового призовуна строкову військову службувідбулась  координаційна нарада з метою йогоякісної організації та проведення.

           За участі представників місцевої державної влади, голів призовних комісій, старших лікарів – членів призовних комісій, військових комісарів та директорів обласних медичних установбуло обговорено іврегулювано ряд питань, зокрема,щодо особливості проведення заходів призову в умовах карантину, тестування призовників на COVID-19, порядок оплати праці медичних працівників та алгоритму скерування призовників на медичне обстеження.

 За підсумками наради встановлено основні напрямкивзаємодії дляякісного проведення заходів призову.

Військовий комісар полковник Віталій Чурай наголосив, що призов на строкову військову службу, як складова обороноздатності, обов’язково повинен здійснюватися спільними зусиллями, адже в інтересах кожного – жити в країні, яка має сильну армію. Вінвисловив вдячність присутнім заспівпрацю та нагородив кращих почесними грамотами Чернівецького обласного військового комісаріату.

 

Прес-служба Чернівецького ОВК.

peredplata