ZЛОДІЇ, ГРАБІЖНИКИ, ZВІРІ

Москва символом своєї агресії проти України обрала латинську літеру Z. У світі її відразу назвали “напів-свастикою” – адже поведінку путінських агресорів можна порівняти лише з тим, як поводили себе гітлерівці. Московська пропаганда намагалася зобразити свою солдатню “визволителями російськомовного населення від бандеро-фашистів”, проте самі солдати побачили, що до них тут ставляться як до загарбників, як до ворогів. То що пропаганда їм могла запропонувати замість дискредитованого фейка? Своєму воїнству Москва натомість дозволила будь-які злочини проти мирних  українців. Якщо в нормальних арміях мародерів карають, щоб підтримувати дисципліну в частинах, то в російській їм дали можливість грабувати, гвалтувати, вбивати мирних людей.
 
Пахан пов’язує членів своєї банди спільно пролитою кров’ю, те ж саме робіть і Путін, штовхаючи своїх головорізів на здійснення жахливих воєнних злочинів. А ті придурки навіть хизуються своїми безчинствами у соціальних мережах та у дзвінках родичам в Росії. Командири забрали телефони у своїх солдатів перед кидком в Україну, натомість ті відбирають мобільники у звичайних громадян,а якщо хтось не віддає свій смартфон, то його вбивають. Потім захлинаючись кричать у трубку своїм матерям і дружинам про те, скільки і чого встигли награбувати у  мирних людей. Один із захопленням заявляє: “заходиш у будь-яку квартиру і береш все, що хочеш!” Інший повідомляє, скільки вже вкрав ювелірних прикрас із золота, ще один говорить, що вже може погасити кредити за рахунок вкраденого.
 
Вражає те, що ці мерзотники навіть не криються, розповідаючи про свої “подвиги”. Вбиває батьків на очах дівчини, потім гвалтує  її, ще й записує це на смартфон і викладає в ефір. Українці же фіксують всі ці злочини і покарання за них буде неминучим. Коли російські десантники у 2014 році підло розстрілювали українців, що узгодженим “зеленим коридором” виходили з-під Іловайську, воєнні злочинці навіть не підозрювали, що кара їх спіткає обов’язково. А нині цих негідників один за одним знищують в боях на українській землі. До пекла вже відправили і командира батальйону убивць, і більшість його підлеглих. Дочекаються свого і нинішні злодії, грабіжники, гвалтівники. Хто відразу потрапить у пекло, а кого ще посадять у клітку, як дикого звіра, коли будуть судити Міжнародним трибуналом. Нічого іншого вони не заслуговують.
 
 

peredplata