Степан Хмара – Володимиру Зеленському

Президентові України Володимиру Зеленському.
За президенства Порошенка, порохоботи репетували «не критикуйте Порошенка, бо путін нападе». Нині ж використовуємо гасло «критувати владу не на часі, бо це роз‘єднує суспільство, і це використає путін».
Нагадаю, що з кінця червня 2014 року і до закінчення каденції, я гостро і послідовно критикував Порошенка і вважаю, що справедливо і заслужено( все це є у ФБ).
Якби помічники нинішнього президента підготовили йому вибірку тих публікацій – думаю, він би там знайшов чимало корисного для себе і менше робив би дурниць.
А тепер відверто поговоримо з
п. Зеленським.
Володимире Олександровичу, вже давно на часі Тобі зрозуміти, що Ти Президент України, а не покровитель організованого злочинного угрупування, яке утворилося Єрмаком в Офісі Президента. Підтвердження цьому – незаперечні факти на поверхні. Єрмак нахабно призначив своїм заступником і куратором надзвичайно впливового сектору правоохоронних органів Татарова, активного члена антиукраїнського, антидержавного ОЗУ Януковича, організатора переслідувань учасників Революції Гідності. Внаслідок злочинної бездіяльності Порошенка, Татаров уник відповідальності за злочинну діяльність при Януковичу , і більше того, розгорнув бурхливу корупційну діяльність.
Татаров тісно пов’язаний з іншим активним колаборантом Портновим. Татаров у спілці з портновим доклали чимало зусиль, аби паралізувати переслідування відомих колаборантів (наприклад, давно всім відомого агента російських спецслужб Андрія Деркача, суддю Вовка і багато інших). А також організовували фабрикування кримінальних переслідувань українських патріотів. Татаров з Єрмаком паралізували роботу антикорупційних органів, зокрема через блокування признченого, давно обраного(!) прокурора САП, та конкурсу на посаду голови НАБУ. В ОП Єрмак створив справжнє кубло пройдисвітів і аферистів. Він, зловживаючи своїм наближенням до президента, привласнив не належні йому владні повноваження і гіпертрофувавши їх, намагається впливати на всі важливі функції державного механізму, в тому числі: у оборонну сферу. Саме ідея розмінування лінії розмежування на Донбасі ще задовго до широкомасштабної війни росії проти України, призвела до багатьох жертв наших військових і цивільних. Це облекшило проникнення, на підконтрольні нам території, московських ДРГ, здійснювати диверсії, здійснювати мінування на нашій стороні, на яких потім гинули наші люди. Незважаючи на такий негативний досвід, не відмовився від ідеї розмінування виходів з Криму, що призвело до тяжких наслідків: облегшило захоплення російськими військами значних територій півдня України,оточення Маріуполя і великих людських жертв. Негативні імпульси з ОП, перетворюють боротьбу з п‘ятою колоною, колаборантами, скоріше в імітацію такої боротьби.
В цьому контексті відчувається негативний вплив на парламент. Так парламент, ухвалюючи заборону проросійських партій і громадських організацій, повівся по- блюзнірськи. ВРУ нібито ухвалила політичне рішення про заборону відверто колаборантської, проросійської партії ОПЗЖ, але нардепи від неї залишилися в парламенті. Що це, насмішка, зневажливий плювок в сторону українців?! Що заважало цих депутатів, як політичних діячів, членів антиукраїнської політичної організації, позбавити депутатських мандатів і керівний апарат цієї партії, від первинних організацій до самих верхів позбавити політичних прав. Наприклад на 10 років: заборонити обиратися до всіх органів представницької влади і заборону працювати в системі освіти і виховання ( заборона на професії, це до речі, європейський досвід, ФРН).
Парламент не посмів заборонити( бо ОП проти) найбільш розгалужену, добре структуровану і фінансовану, багатофункціональну, підривну антиукраїнську, антидержавну громадську( насправді політичну) організацію, якою є російська, православна церква, яка чомусь фальшиво називається УПЦ, і фактично немає нічого спільного з християнством ( породження антихриста), а її монастирі – прихисток доя російських ДРГ.
Як таке може бути у нормальній державі, коли підривні відомі, типу деркачів, портнових, мураєвих, наумових, можуть легко покидати територію держави і уникати відповідальності, як, зрештою, і ті, що залишаються в державі?
Або як може таке бути, коли наші партнери застосовують санкції проти найбільш наближеного до путіна олігарха Абрамовича, якого називають гаманцем путіна, а пройдисвіт і авантюрист, голова парламентської фракції зелених Арахамія, звертається з листом до суду з пропозицією зняти з нього санкції?!
І нічого, тиша. Цей авантюрист як ні в чому небувало, очолює фракцію.
Підсумовуючи написане, треба визнати, боротьбу з п‘ятою колоною росії в Україні, незадовільною і саботування боротьби з корупцією.
Все це загрожує національній безпеці і національним інтересам України.
Така ситуація в Україні відома нашим партнерам і не сприяє зміцненню довіри до нашої держави.
Так далі тривати не може, сховатися за формулою «неначасі» не вийде.
Президент України не може бути ні покровителем, ні організованого злочинного угрупування в ОП, ані маріонеткою в єрмаківського ОЗУ.
Волдимире Олександровичу, Ти мусиш зрозуміти, як Президент України, що твоє завдання служити тільки інтересам Українського народу і більше нікому. Для цього насамперед потрібно очистити своє оточення від всілякого сміття і шкідників. І Ти це повинен зробити.
Потрібно невідкладно позбутися єрмаків і татарових. До речі, Єрмака потрібно вже брати під варту, щонайменше за наділення себе любимого незаконними повноваженнями.
P.S: Не сприйми звернення до Тебе на «ти», як неповагу, навпаки, з моєї сторони це прояв щирості і доброзичливості.
З повагою, Герой України
Степан Хмара

peredplata