Київ та Чернівці помінялися місцями: корки на дорогах та російська мова тепер у Чернівцях

Останніми днями Київ і Чернівці помінялися місцями і людьми.
Ті, хто колись до війни жив у Києві, почали жити в Чернівцях. Вони звільнили Київ від автомобільних корків, від дорогих автомобілів, звільнили Київ від рускоговорящіх бикуватих дебілів. Як не дивно, всі ці корки, дорогі автомобілі, рускоговорящі бики і дами з собачками та напомпованими губами переїхали у Чернівці. І тут з’явилися корки, агресивна російська мова, собачки з плюшками.
І це добре. Бо колись мудрий патріарх, блаженніший Любомир Гузар сказав мені, що Україну неможливо побудувати зі Львова, з Чернівців, із Харкова чи Одеси, бо Україна будується з Києва. Отож як тільки Київ став першим, з вибухами – рускомірський непотріб втік. І Київ остаточно став українською столицею, над якою засяяла благодать Божа.
Русскоговорящіе бики з напомпованими губами переселилися сюди. Наше завдання сьогодні: зробити із них українців, з тих, з кого можна щось робити, а з кого не можна, то нехай їдуть куди хочеться, їм дорога буде відкрита. В Чернівцях, можливо, хтось стане українцем по-справжньому, а хтось і виїде з України, щоб не заважати нам будувати велику і могутню країну Європи, якою стане Україна найближчим часом.

peredplata