Ця війна стосується кожного

Залишились фальшиві та брехуни!
Можливо цим постом я когось ображу, але висновок після приїзду додому саме такий.
Єдине , що тримає не піти знову – це дружина та діти.
Раніше ніяк не міг зрозуміти, що так тягне військових , які були в найгарячіших точках знову туди…
Все стає зрозуміло… там тебе розуміють, там всі виступають за одну ідею! Чесність, прозорість дій, слів! Щирість емоцій та повага , любов побратимів, відвертість… справжність кожного! Там ніхто не грає, не прикидається і тим більше не бреше , там всі одинакові, рівні, не видумані… чесні!
Як же набридли ці питання тут вдома: «ну що як там???коли кінець? Як,дома ліпше, правда??? А раз цілий прийшов то все окей))…. , що там , шось роблять наші, бо вже достало, коли вже той наступ?? Вже би кінець тому бо з дому ніде неможна вийти??»
І коронне, яке вбиває: « ти Виізний?? Йдете з сімʼєю відпочивати? На море не їдете???»
Стараюсь заплющити на все очі, і не слухати оце скиглення свого оточення, яке нажаль вбільшості так і не розуміє ЩО В КРАЇНІ ВІЙНА!!! Мої вуха та серце не витримують цих фейсбучних патріотів, які палець о палець не вдарили щось зробити для перемоги!!! Але найбільше страждають та плачуть чекаючи перемоги…а між цим «важким життям» планують та будують своє безпроблемне та щасливе буття без війни…
Хтось далі продовжує винити всіх крім себе! Комусь винен Порошенко, комусь Зеленський, комусь інші депутати чи ще хтось, але ніяк не самі собі! повірте, це що зараз відбувається – це вина кожного з нас, а особливо оцих страждаючих та плачущих, які далі живуть нормальним життям і роблять вигляд , що сильно переживають, а втой же момент роблять все щоб їх це не стосувалось!
Так ось, перемоги не буде доти , поки кожен не зрозуміє, що ця війна стосується кожного без винятку!!! І чим раніше зрозуміє це, тим скоріше вона закінчиться!!!
Переможемо тільки разом!!!
Звісно я не говорю про це, що зараз всі мають піти в армію! Ні , і не потрібно, прекрасно розумію , що багато з нас не може та не вміє і не готовий бачити те , що там відбувається! Але попри те не відмежовуйтесть, а ставайте сильним тилом на місцях!!! Підтримуйте тих хто на нулю!!! НЕ задавайте абсурдних питань, і не розпускайте розмов , як ви чи хтось інший відкосив! Бо ви розумні, а ті хто пішов то дурний!!!
Ті хто пішов – ГЕРОЇ!!! І дай Бог щоб вони всі повернулись в рідні домівки де їх зустрінуть з честю такі самі!!!
УКРАЇНЦЕМ ПОТРІБНО БУТИ З СЕРЕДИНИ , а не на людях…

peredplata