Слуги народу на Буковині обиратимуть голову фракції

Не встиг Андрій Пишний вигнати проросійський Сенсбанк з Чернівців разом з регіоналом Папієвим, який здавав в оренду приміщення цьому банку в центрі Чернівців, як цей же регіонал перебіг дорогу і всівся у кабінеті голови облради Бойка, і вже тарганячі вуса та хитрий писок Папієва виглядає з-за левів.
В обласній раді Папієв користується головою, його першим заступником. А для повного контролю йому не вистачає голови найбільшої пропрезидентської фракції ”Слуга народу”. Для цього він відкриває регіональну консерву ренегатку Юлію Грицку-Андрієш. Вона нібито від партії Слуга народу”. Але голосувала за аграрного регіонала Бойка на голову облради.
Хтось голові ОВА Запаранюку нашептав, що регіонали і ренегати хороші люди. А він, наївний, повірив. І дарма. Бо хто раз продав, продасть і вдруге. А Гуйтор і Грицку-Андрієш вже раз продали свою партію і свого президента. На черзі Запаранюк.
А йому ніби цигани якогось тУману напустили. І він вірить продажним відступникам-ренегатам. На днях буде збирати фракцію СН і там знову висуватиме Грицку- Андрієш на голову.
Як відреагують на це депутати від партії ”Слуга народу”, ЧАС покаже… 

peredplata