Навчальний процес в чернівецькому ліцеї № 7 відновлено: директорка в суді відстоюватиме свої права

Тупі, безглузді рішення керівниці Чернівецького міського управління освіти Ткачук призвели до збурення всіх педагогів області. Такі ж тупі рішення приймають і в обласному управлінні освіти. Тобто, поставивши до керівництва освітою двох неосвічених і некомпетентних особин, зелена влада на пустому місці сама собі створила проблеми. А керівниці, отримавши владу над педагогами, не відчули землі під ногами, вважають, що вони тримають Бога за бороду. Вони почали невміло керувати педагогами.
На щастя, педагоги області можуть боротися за свої права, за свою честь і гідність.
Чи перемогли Вони тепер,чи ні… Час покаже.

Але найголовніше, що вони показали, що не дозволять керівникам переходити межу в стосунках педагог-учень- батьки-керівник…
Дуже шкода, що керівниця освіти Чернівців вчилася у школі лідерів. Або вона погана учениця, або школа лідерства нічому не вчить. І грантові гроші грантоїди профукали.
Зараз навчальний процес у ліцеї номер 7 відновлено. Виконує обов’язки директора колишня заступниця, а директорка піде в суд відновлювати свої права.
А суд покаже, чи законно була звільнена чи ні.
Але варто на цей період усунути від посад і керівницю освіти міста і керівницю освіти області допоки не буде поставлено крапку в юридичній площині. З моральної, професійної площини керівниці освіти отримали велику двійку. Якщо ще буде ”двійка” з законної, займати посади вони не мають ні морального, ні професійного, ні законного права.
Якби мали честь та гідність, то вже самі б подали заяви на звільнення.
Як буде, ЧАС покаже…

peredplata