Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко відкрив своє регіональне нутро

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко сам того не помітив, як відкрив свій політичний куферок.

З’ясувалося, він член партії регіонів, був депутатом від партії регіонів за часів Януковича. Працював на керівних посадах за часів Януковича. Недаремно ж бо його веде досі за руку по політичному видноколу Папієв. Не тільки Василь Козак, а саме Папієв і партія регіонів.

Зараз Бойко відкрив себе і своє регіональне нутро. Допомогла у цьому ситуація, яка склалася у Магальському будинку -інтернаті. Там виявили жахливі умови утримання дітей, там тижнями дітям не міняють памперси, там їх прив’язують мотузками до гойдалок, до ліжок, до лавиць. Там у дітей пролежні. Бо за ними не належний догляд. 

Звичайно, за такий стан повинна відповідати влада. Але влада відповідати не хоче. 

Напевне, тому Бойко, голова Чернівецької обласної ради, регіонал Бойко, написав у своїх соцмережах наступне:

” Переконливо раджу всім причетним витерти шмарклі, припинити витрачати кошти на замовні статті в соцмережах”.

А далі – про те, що хтось повинен виконувати свої функціональні обов’язки, але ця офіційна особа, хоч і регіонал недолюстрований поки що, повинен був сказати, кому він радить витерти шмарклі, кому не витрачати гроші на замовні статті, хто ці замовні статті пише і хто повинен виконувати свої функціональні обов’язки.

 “Володар Часу” вважає, що, перше – це все повинен зробити сам Бойко. Не може зробити негайно – нехай подає у відставку. Саме ситуація виникла така, що Бойко повинен піти.

 А коли і як, ЧАС покаже .

peredplata