“На Буковині лікарів та освітян хочуть “загнати в стойло”, – депутатка, лікарка Ольга Кобевко

Ольга Кобевко, лікарка-інфекціоністка Чернівецької ОКЛ, депутатка, волонтерка про те, як зачепило медиків через скандал з чернівецьким ліцеєм №7…
– Про самий скандал не буду розказувати, але внаслідок – вчителі написали заяви на відпустки, в знак підтримки керівника…
Педагоги прийшли на сесію Чернівецької облради, щоб пояснити свою позицію, а депутати виступали з різними промовами.
І один з депутатів Єдиної Альтернативи, вийшов на трибуну з фразою: вчителі та лікарі НЕ МАЮТЬ ПРАВА НА СТРАЙК!!!
Так, це маніпулятивне гасло, але саме воно повертає нас в радянщину. Коли весь прогресивний світ дозволяє висловлювати свою позицію, на Буковині хочуть “загнати в стойло” найважливіші галузі.
Медики та педагоги – це, дійсно, еліта, люди, які бережуть наше життя. Вони і так розуміють важливість своєї роботи. Але, вже минув той час, коли ці професії можуть бути прирівняні до рабства, без права сказати вголос свою позицію чи невдоволення!
Звичайно, слова депутата ЄА не мають якогось впливу, але це показник того, що ми не можемо позбутися радянщини в голові.
Це показник того, що ми й далі приводимо до влади людей, які не бачать прогресу, а хочуть лише свої дупи в теплі тримати!
Мені дуже сумно від того, що суспільству й далі нав’язують такі думки….
Усі, хто має бажання йти на наступні вибори повинні розуміти, що українці, незалежно від професії, мають право на боротьбу за свою позицію, відстоювання честі та гідності!!!
Тому, допомагайте ЗСУ і думайте, коли ставите ☑️, у виборчих кабінках, бо ми не маємо більше права на помилку!!!
 

peredplata