Голові Чернівецької обласної ради запропонували піти у відставку, але він впирається

З джерел, яким довіряє  “ЧАС”, стало відомо, що голові Чернівецької обласної ради Олексію Бойку запропонували піти у відставку з голови, але залишитися депутатом.

 Бойко впирається, бо думає, що він перехитрить всіх і залишиться на посаді. 

Але ми нагадуємо, що днями відбулася сесія Закарпатської обласної ради, де так само як у  Чернівецькій є 64 депутати. Там є вісім фракцій. У Чернівцях – 10. Там головою був обраний депутат від фракції “Рідне Закарпаття”. На відміну від Чернівецької області “Рідне Закарпаття” – найбільша фракція у раді.

 У Чернівецькій обласній раді найбільша фракція – “Слуга народу”. Але СН голови не мають у Чернівцях. 

 З Києва дали вказівку Ужгороду, щоб депутат від “Слуга народу” був головою. І так сталося. Володимир Чепірко, голова Закарпатської обласної ради, сам подав у відставку вчасно. Бо він зрозумів, якщо не подасть, буде мати проблеми. І він подав у відставку.

 Бойко у Чернівцях не розуміє, у відставку не подає. Він сподівається, що Папієв і партія регіонів його врятує. Адже не забувайте, що Бойко регіонал і був депутатом від партії регіонів Він не пройшов люстрацію. Хоча у часи Януковича займав високі посади у владі. 

І,  як не дивно, Бойко тягне на політичне дно з собою ще кількох людей. Зокрема – це Чернівецького міського голову Клічука. бо саме Клічук і партія “Єдина альтернатива”  голосували за Бойка на голову. хоча обіцяли голосувати за “Слугу народу”. Тоді обіцянки не дотрималися А таке не дуже прощають у Києві.. Тож Бойкові найкраще піти самому у відставку. Натомість він хоче хитрувати і нібито поставити спочатку питання про голосування, затвердити на посаді свого головного лікаря Домбровського. Коли воно буде позитивним, сказати: “Ось бачите, Домбровського підтримали, то підтримують і Бойка”.

 Ні… так не буде. І Бойкові треба йти самому. Поки не пізно. 

А як буде ЧАС покаже…

peredplata