Влада Чернівців і Буковини розпочала війни політичні, кадрові, містечкові

Українська влада спочатку війни не змогла, не захотіла і не зуміла поставити державу в стан війни. щоби вся нація стала на захист України. Не тільки ті добровольці, які у лютому 2022 взяли в руки зброю і пішли захищати державу. Вони досі воюють, вмирають, стікають кров’ю. Бо нема ким замінити їх. Хтось виїхав, хтось сховався, хтось відкупився, хтось хильнував…
Ви подивіться на Чернівці вечорами. Тут місто гуляє, пиячить і обирається. За рік війни у місті відкрили казино, 12 ресторанів, сотні магазинів і трафіків. І жодного патронного заводу чи ремонтного танків, БТРів. Навпаки закрили Машзавод. Хіба так працює економіка воюючої держави?..
Тут війни нема. І шкода. Бо війна повинна бути у всіх, у всієї нації. Аж до ПЕРЕМОГИ! Бо за таких умов рашисти можуть бути завтра вже на мості через Прут з боку Магали. Тоді можливо тисячі вийдуть їх зустрічати з хлібом-сіллю. Чи, можливо, через це Чернівці не відчувають війни.
Більше того, влада Чернівців і Буковини розпочала війни політичні, кадрові, містечкові, дріб’язкові… Владці знімають і ставлять головних лікарів, керівників підрозділів, комунальних підприємств, дерибанять бюджет.
А днями почали ще й великі могутні й інформаційні війни. В один день з’явилися три Телеграм-канали: один якийсь Буковинський, другий якийсь Чернівецький, третій якийсь Питальний.
Один Запаранюківський – ОВА, другий Бойківський – облради.
Зараз вони каменя на камені не залишають один від одного.
Щоправда, напевне, Клічуківський – міськради Питальний канал у цих умовах виявився хитрішим, ніби освітнім і стоїть над містечковими боями. Цей канал опитує, коли було засновано місто, де клени ростуть, і т.п.
А Запаранюк з Бойком воюють. Вони створили дві комісії, кожен свою, з перевірки обласної лікарні.
Звинувачують один одного у проблемах Магалянського дитячого будинку-інтернату…
А я б запропонував їм обом піти на залізний Тік і взяти булави в руки, одну Бойко а другу Запаранюк. Ххто кого переможе і поб’є, той виграв. схаменіться, будьте люде, бо лихо нам всім буде.
Ворог на порозі!

peredplata