На Буковині партія “Слуга народу” втрачає свої позиції

З джерел, яким довіряє Володар ЧАСУ”, стало відомо, що виборів до верховної ради і місцевих рад у наступному році не буде. А будуть тільки президентські вибори. Зеленський не довіряє своїй партії “Слуга народу”. І у підтримці також слугам народу відмовляють люди. Ця партія скомпроментувала себе більше за президента. Саме тому, на вибори її пускати не можна. 

Ці всі скажені весілля, скажені відпочинки, скажені витрати грошей, скажені хабарі, скажена корупція “Слуг народу” опустила на дно партію і тягне туди ж президента. Хоча, Зеленський сподівається виграти президентські вибори.

Чомусь інші партії зовсім не беруть участі у підготовці до виборів. Вони або вже погодилися з тим, що Зеленський буде мати другий термін, або опустили руки. 

 Вчора, наприклад, збиралися “Слуги народу” у Чернівцях. Вони про щось говорили, щось рахували, прогнозували. На Буковині вони настільки слабкі, що неспроможні зараз якось впливати не те що на державну політику, а й на місцеву. 

Вони не змогли обрати голів обласної та міської рад. Не зуміли використати довіру людей. А депутати себе показали вкрай негативно. Заремський тупить щодня все гірше і гірше. То він виготовляє ордени свого округу, то виставляє свої портрети в музеях.

 Мазурашу – гімни творить. 

Лис – виступає проти заборони ворожої Україні церкви московського патріархату.

 А Божик, взагалі пустився берега. Він перейшов у табір противників президента у команду Разумкова.

 Тож нічого спільного з народними інтересами ця партія і ці депутати не мають.

 Тому, вони ідуть у безвість.

 А вибори будуть на весну. 

Знову будемо вибирати президента України…. Зеленського?…

ЧАС покаже

peredplata