Цінності Москви

Жінку на фото поруч з гареченою звати Богдана Москва, вона є щасливою тещею Ростислава Ільницького, екс-прокурора, що недавно помпезно одружився з Роксоланою Москвою, працівницею ДБР. Про небачено коштовне весілля на тлі страшної війни в Україні і щоденних трагедій її громадян вже другий тиждень вирують соцмережі. Але несправедливо, що в центрі уваги – лише зажерті молодята з їхнім лакшері-стилем плювати на всіх навколо.

 
 
 

Не менш цікава особа мами нареченої, відомої у Львові бізнес-вумен і адвоката, “допомогла дуже багатьом людям” – солодко й улесливо пише про пані Богдану глянцевий журнал “Акценти-плюс” (http://accentsplus.com.ua/bohdana-moskva/ ) Ця власниця ФОПу “Експансія-Захід” вельми побожна, як свідчить інтерв’ю з нею у згаданому часописі. Читати його – справжнє задоволення для фанатів банальностей і журналістського єлею.

Мені найбільше сподобалися ось ці запитання-відповідь:

” – На Вашу думку, що потрібно зробити, щоб Україна нарешті стала успішною та процвітаючою державою?

– Україна – це передусім, ми, її громадяни. Тому великою мірою саме від нас залежить те, якою буде наша країна, від наших зусиль, наших думок і дій. Щоб змінити світ навколо себе, потрібно почати змінювати самих себе! Також маємо бути мудрими та обирати до влади тих, хто своїми діями та добрими справами уже довів свою спроможність служити громаді. Бо деколи бачимо, що людина не здатна навести лад навіть на своєму власному подвір’ї, але пнеться до державної влади – який з тієї людини буде державний господарник?”.

Як нагосподарювали панство Москви доні на весілля, оцінила вся країна. Державні люди!

І кому ж, як не щирій патріотці Богдані висловитися про найголовніше?

“Незалежність України утримують люди: прості, звичайні, талановиті, унікальні, ті, хто шанує свій рід. І тому у кожній сім’ї батьки повинні інвестувати у ті справи, якими живе наша Україна. Саме заради дітей ми робимо їхнє майбутнє все кращим і кращим. Дуже важливо, щоб кожна родина спрямовувала виховання своїх дітей на вклад у свою державу, незалежну державу. І хоч зараз Україна переживає непрості часи через агресію Росії, але її суверенітет і незалежність ніхто не забере. Я пишаюсь своєю країною, люблю її. Дякую Богу і батькам, що я українка незалежної держави”.

Про дітей – з біса зворушливо, скажіть? Гідне поколіннячко виховалося…

Остання цитата – зі сторінки Piemont Publishing, видавничого дому у Львові, автора спецпроекту “ТОП-50 ОСОБИСТОСТЕЙ країни, що бореться”. Звичайно, правничка Москва увійшла до списку борчинь і борців-особистостей. На фб Piemont друкує суцільно гламурні фотки файних львівських дівчат і хлопців, у вишиванках або по-вечірньому вбраних. На благодійних вечірках задля Перемоги, як пишуть. Відео розкішно накритих столів – благодійність же! – теж присутні. Без дорогих випивки і наїдків до Перемоги – ніяк.

Що, холєра, і коли стало настільки не так у Львові?!

Тільки не думайте, що чиновництво і пригодоване владою бізнесменство після скандалу з весіллям гулятиме скромніше. Ні, так само пишно будуть пити-жерти і “зажигать»”під Полякову, як і досі. Чхали вони на війну. Тільки тепер краще зі своїми веселощами ховатимуться. Не як 27річна Роксолана, що захотіла похизуватися на весь Інстаграм і тупо спалилася. Ні, навчені її досвідом, виїзні забави десь у Європі влаштують, а хвалитися фотками будуть по закритих чатах. Патріоти стануть підпільниками.Нате вам ще нетлінку від Богдани Москви: “Я — українка і моя сім’я — це маленька країна, якою править наш тато. Ми обожнюємо свою державу, любимо всі її українські звичаї, традиції, свята та будні”.

Ага.

Людмила Пустельник, Global Village Home

https://www.globalvillagehome.net/post/%D1%86%D1%96%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96-%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B8?fbclid=IwAR2V9uqwrKKf3__ZTgk0L5N2uskZzdl2xJsQLbYbv6IUJxUi397TVCOI8m0

peredplata