Війна для всіх! Хто з буковинських нардепів ховається за бронню

Як я обіцяв, щодня буду називати прізвища всіх броньованих від України чиновників і депутатів, тих, хто досі не пішов у військкомат, не зняв з себе бронь і не пішов захищати Україну. Наполягаю на тому, що саме їм, як нікому іншому, Україна дала найбільше. Вони мають пільги, високі зарплати, теплі затишні кабінети і багато іншого добра. Хто буде захищати це добро, як не вони?

 Отож починаємо з народних депутатів.

Григорій Мазурашу, народний депутат від 203 округу, народився 17 квітня 1971 року. Тобто йому 52 роки.

 Наш колега Юрій Чорней має 53 роки і він пішов на захист України, будучи далеким від армії, від війни. Більше в бібліотеках проводив часу, а не на полігонах. А Григорій Мазурашу багато часу проводить на стадіонах. Він спортсмен, активіст, депутат… але бронь досі не зняв добровільно.

Максим Заремський. 202 виборчий округ. Народився 26 вересня 1991 року. Йому сам Бог і Зеленський велів іти захищати Україну. Тим паче, Максим спортсмен, волонтер. Але його волонтерство, швидше за все, – це піар великий. Цим своїм волонтерством, показовим селфі поряд з фронтовиками він відкуповується від фронту.

 Максим Павлюк з Горішніх Шерівців колишнього Заставнівського району. Народився 3 червня 1992 року, 31 рік.

 Тисячі хлопців і дівчат його віку на фронті захищають Україну. Максим –  броньований. 

Валерій Божик, народився 27 березня 1971 року, ровесник Мазурашу, колега нашого земляка Сергія Рудика, який з перших днів війни одягнув бронежилет замість броні і пішов на фронт захищати Україну. 

 А вони ховаються за бронь. Ганьба ухилянтам!

peredplata