Європі не по дорозі зі США, якщо президентом Америки стане Дональд Трамп

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Через непередбачуваність і політичну кризу в США у Німеччині замислюються про створення власної ядерної зброї в найкоротші терміни.
Можлива перемога Дональда Трампа на президентських виборах у США цього року та його погрози не захищати союзників по НАТО, якщо вони не виконують фінансових зобов’язань перед Альянсом, змушують Німеччину замислюватися над отриманням ядерної зброї. Про це йдеться у матеріалі The European Conservative.
У статті сказано, що німецькі еліти досі не можуть отямитися після резонансних заяв екс-президента США. “Занепокоєння майбутніми змінами у Білому домі змушує німецький уряд розробляти плани щодо отримання ядерної зброї”, – пише видання.
У матеріалі наголошується, що частка прихильників одержання країною ядерного озброєння зростає як серед високопосадовців, так і серед звичайних громадян. За оцінками аналітиків, Німеччина має необхідний науковий та промисловий потенціал, щоб у стислий термін обзавестися ядерною зброєю.
За оцінками аналітиків, Німеччина має необхідний науковий та промисловий потенціал, щоб у стислий термін обзавестися ядерною зброєю.
Потенційне зрушення у бік здобуття ядерної зброї Німеччиною відбувається, незважаючи на те, що ФРН є учасниками Договору про нерозповсюдження ядерної зброї, акцентують увагу журналісти.
***
Ось так ми і стали свідками нового переділу світу і формування нового світового порядку!

peredplata