“РАСПЯТИЙ МАЛЬЧІК” ОТДИХАЄ!

 
Так! На жаль, навіть єпископ може брехати!
Навіть “багатодітний монах”
Навіть з церковного амвону!
Навіть у монастирському храмі!
Навіть у неділю “про блудного сина”!
Хотів трохи спокою в неділю, але куди там. Банченський монастир викинув на своїй офіційній сторінці відео проповіді Лонгіна Сандея, де він пояснює причину “гонінь” на себе!
Я ледве не впав!
От де справжня причина!
Виявляється, що його заставляли одного їх єпископа з хористом повінчати! А він, як істіний “блюдітєль чістоти вєри”, відмовився!
Ось тому і гонять їх!
Ну, думаю, перегляну. Там дуже цікаво! Мусив розібрати на цитати і дати трохи відповідей. Бо, думаю, що скоро на Буковині треба буде відкривати реабілітаційний центр для психічно хворих, що постраждали від московської пропаганди…
Ну уміє ж людина брехати! І це робити так, щоб ще і всі вважали його за святого! Але не забуваймо слова Божого: “Не надійтеся на князів, на синів людських! В них нема спасіння!” І навіть якщо він князь Церкви, тобто єпископ, це зовсім не означає, що він не може бути брехуном!
Для мене, як для православного священника, важливо, щоб люди і віру не втратили, і, нарешті, навчилися відрізняти мухи від котлет, правду від неправди! І щоб через грішних людей, що видають себе за Церкву, а є звичайними московськими пропагандистами, наш народ не втратив віри в Бога і довіри до насправді Православної Церкви!
І щоб люди навчилися відрізняти євангельське слово від політичних замовлень, оплачених з ворожої держави. Навіть якщо вони озвучені в монастирі авторитетним єпископом!

peredplata