Містечкові війни по-буковинськи

Велика жара пішла по кабінетах Чернівецької вищої влади. Громи і блискавки летять з telegram каналів голови обласної ради Бойка на голову начальника Чернівецької ОВА Запаранюка.
Нагадаємо, це telegram канали: “Буковинський козел” у Бойка і “Чернівецький гніт” у Запаранюка.
”Гніт” днями сказав про Бойка усе, що про нього думає. А думає він про нього недобре. Причиною стала телепередача ”Наші гроші”, де оприлюднили факти корупції на реконструкції Чернівецького госпіталю ветеранів.

Як з’ясовується, напевно, журналістам-розслідувачам “Наших грошей”надійшло замовлення від Бойка. Прямим текстом про це говорить “Чернівецький гніт”. А виконав це замовлення член Бойка, тобто член його команди Білоус. Але саме ”членом Бойка” називає канал Білоуса.
А причиною став Дякон начальник будівельної структури, котрий взявся за реконструкцію госпіталю. Йому вже й нагадали кримінальне минуле та інші гріхи. Тепер кажуть, що великі гроші запросив.
Цікаво, що перед цим телеграм канал Бойка облив фекаліями Запаранюка. Тож останній не довго ходив у боржниках.
Отож, поливають ці помийки один одного брудом.
Ці містечкові війни у Чернівцях виглядають дуже нікчемними. А людці, які ведуть їх, ще більш нікчемні. Особливо, у той час, коли країна стікає кров’ю на фронтах. Нікчемні та дрібні людці ніби нами керують. Хоча, знаючі люди розуміють, що за керівництвом Бойка виглядає хитрий писок регіонала Папієва. І він вміло і підло підливає оливи у вогонь роздору не тільки на Буковині, а й в Україні.
Тож люди не витримують уже і кажуть, що не будуть чекати поки прийдуть з фронту хлопці і дівчата і повиганяють їх від влади. Їх покарають раніше. За все…
За надмірні збагачення під час війни. Ми ж бачили їхні декларації.
За дрони, яких немає.
За поїздки до Америки на молитовні сніданки.
За піари на крові і смертях українських воїнів.
І, насамкінець, за ухиляння від мобілізації.
Скоро їм все нагадають. Прощення не буде.
А як буде, ЧАС покаже.

peredplata