Що потрібно усвідомити полякам? У них в країні розгорнулася війна.

Протести – це прикриття. Сучасні гібридні війни саме такі: їх важко класифікувати як конвенційні бойові дії. Але, за своєю суттю вони є агресією.
Україна це проходила. У нас починалося з «зелених чоловічків». У Польщі починається з «зелених протестів».
Часом, метою гібридної атаки не є захоплення територій. Досить дезорієнтувати суспільство і розсварити його із середини. Тоді вже територія стає вразливою для агресії або ж зовнішнього управління через афілійовані мережі агресора: партійні структури, громадські об’єднання, асоціації (перевізників), професійні спілки, релігійні громади, окремі ЗМІ тощо. А це дає можливість маніпулювати порядком денним. Якоїсь миті сам себе не впізнаєш, якщо отямишся. А саме цього маніпулятори тобі й не дадуть зробити, особливо напередодні виборів, бо країна перебуватиме в стані перманентної гризоти, байдуже з якого приводу. У США зараз відбувається щось подібне, лише різним є ступінь занурення у «пошук причин усіх бід». Об’єднавчою ж обставиною є джерело гібридної агресії – Кремль. Ворог – там, а не в Києві, Варшаві, Брюсселі чи Вашингтоні.
Bądź czujny!
П.С. Якщо вас щось обурило в моєму дописі, то це означає, що ви вже стали учасником колотнечі, бо допис мій виключно доброзичливий. Бережіть себе.

peredplata