У Балтійському морі росіяни випадково знищили ракетою власний траулер

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Внаслідок влучення російської ракети по рибальському траулеру “Капитан Лобанов” 19 березня загинули троє членів екіпажу, ще четверо отримали поранення. Про це повідомляє телеканал “Дoждь” із посиланням на родича одного з членів екіпажу.
За словами джерела телеканалу, ракета, яка вгатила по траулеру, була випущена під час навчань Балтійського флоту ВМФ РФ.
“Коли забирали тих, що вижили, всі чудово знали, що загинули троє людей. І всі чудово знали, що вдарила ракета. Але вони вирішили написати, що сталася “пожежа”. Цікаво, яка це пожежа, якщо капітанської рубки повністю немає, її просто знесло” , – сказав співрозмовник телеканалу.
Членів екіпажу, які вижили, за словами джерела, доставили в госпіталь у місті Піонерський Калінінградської області, один із постраждалих перебуває у важкому стані. У шпиталі постраждалих допитали співробітники ФСБ, які попросили членів екіпажу “не поширюватися” про інцидент, зазначив співрозмовник телеканалу.
Ще одна ракета, за словами очевидця катастрофи, впала в рибальські сіті поруч із промисловим судном компанії МРТК, яке знаходилося неподалік від “Капитана Лобанова”.

peredplata