Депутат Чернівецької районної ради зізнався, що є громадянином Румунії

Днями у Чернівцях відбувся круглий стіл між представниками Румунії і України.

 Зокрема, йшлося про забезпечення прав національних меншин.

З українського боку був уповноважений з прав людини при верховній раді України Лубінець, З румунського боку – адвокат Румунії Вебер.

 Захід проходив у ділових і конструктивних тонах.

Про нього можете прочитати на офіційному сайті газети “ЧАС” і Чернівецької обласної військової адміністрації.

А мені хотілося би зупинитися на провокативних виступах деяких учасників ”круглого столу”, які заблудилися в цей час у трьох смереках,

Незважаючи, чи то румунські чи то українські смереки. Блуд їх не відпускає і водить манівцями словоблуддя і провокацій. 

 Перший з них – це депутат Чернівецької районної ради Левчик. Він ні з того ні з сього на цьому форумі озвучив, що є громадянином Румунії. Тобто сказав, що має подвійне громадянство.

До речі, в Україні заборонене подвійне громадянство. А він ще й депутат Чернівецької районної ради, до того ж, з фракції партії Юлії Тимошенко ”Батьківщина”.

Юля Тимошенко і так втрачає підтримку людей останнім часом. А такі депутати, як Левчик, тягнуть партію за собою на саме дно. І держава повинна вирішити: громадянин України чи Румунії домнул Левчик?..

Голова Чернівецької організації партії “Батьківщина” Іван Мунтян мусить негайно вирішити питання з депутатством цього громадянина Румунії, який про це заявив сам. Бо нелогічно і незаконно, аби депутатами в українській ”Батьківщині” були громадяни Румунії. 

А як буде, ЧАС покаже.

Читайте і чекайте виступів інших провокаторів: Патраша, Божеску.

peredplata