Справа втікача Волощука: навколо неї йде брехня з усіх боків

Якісь дуже дивні дії діються довкола втікача з України,начальника відділу міжнародних зв’язків Чернівецької обласної ради Олексія Волощука. 

Як ви знаєте, цей депутат, член фракції СН, начальник відділу міжнародних зв’язків обласної ради минулої п’ятниці втік з України в Румунію. 

Хоча, хто його знає, чи він там тепер, чи зовсім в іншій країні.

Але через якийсь час, коли інформація стала відома через мій канал “Володар Часу”, Чернівецькі і світові ЗМІ про це написали. І тоді з’явилася інформація про те, що нібито Волощук зник у Сиреті біля кордону. Голова офіційної делегації, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор озвучив брехливу, на мою думку, версію. Мовляв, Волощук потрапив у лікарню з інсультом. Каже, що він сам подзвонив і сказав, що в нього інсульт і він у лікарні. І не треба до нього їхати, і не треба його чекати. Делегація, яку очолював перший заступник голови Чернівецької обласної ради та однопартієць Волощука з партії “Слуги народу” Микола Гуйтор поїхав додому і залишив зниклого, ніби у лікарні з інсультом. 

А тепер, уявляєте собі, коли за кордоном будь-яка людина потрапляє в лікарню – відразу повідомляють посольство і з’являється консул. А тут цілий член офіційної делегації, начальник відділу обласної ради… І ніхто нікому нічого не сказав, ніби нічого не сталося керівники і члени їдуть додому, залишають свого товариша, можливо, при смерті. І ніхто не повідомив посольство України. Так не буває. 

Тобто іде брехня з усіх боків. Починають брехати і відмиватися і партійні структури, і органи самоврядування. Це з одного боку. З іншого, через днів 3-4 після зникнення вийшов офіційний коментар на офіційному сайті Чернівецької обласної ради щодо інциденту і зникненням Волощука. У цьому коментарі говориться про те що, той звільнений з посади за статтею 40 пункт 4 кодексу законів про працю України. Тобто, це за прогули. 

А якщо інсульт, то який у дупі прогул?!

А далі ще більше і цинічніше пише офіційний сайт про інцидент, тобто про втечу працівника. Повідомлено правоохоронні органи…

І, насамкінець, обласна рада вбиває іржавий цвях у домовину власної некомпетентності. Цитую: ” …засуджуємо ганебний вчинок, який негативно впливає на репутацію працівників органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу”.

Отакі справи з брехунами. 

Не дамо брехунам відбріхуватися. Виведемо брехунів на чисту воду , а потім з кабінетів. 

А що буде, “ЧАС” покаже….

peredplata