У Чернівецькій області з’явився тіньовий губернатор?!

Ну що дочекалися, коли  “ЧАС” все-таки буде розставляти крапки над І, і над тим, хто сьогодні сидить на приставному стільці в кабінеті керівника апарату Чернівецької обласної військової адміністрації.

Коли вчора я випустив цю інформацію, здійнялася буря, почалося багато шуму: хтось мене звинуватив у тому, що я говорю неправду, хтось вангував, мольфарив, шаманив для чого той чоловік там сидить і коли він стане губернатором. А хтось взагалі тролив газету “ЧАС” і “Володаря ЧАСУ”. Байдужих, як і невинних, не було.

А насамкінець, розродився навіть telegram канал joker . Він пише про мене, що я поганий чоловік, нічого не знаю.

Дійсно, я не знаю joker,  вiн мене. Хоча правда там є якісь проблеми з тим каналом довколо Зеленського, Тишенка, Єрмака. Але причому тут міліція, коли грім порося вбив?

 А тепер я вам розкажу, хто сидить на стільці у кабінеті під Запаранюком. 

А сидить там чоловік з Закарпаття родом і дивиться, спостерігає.

Раніше він кілька разів був заступником різних міністрів, і останнім заступник міністра освіти і науки, і в прем’єр-міністра працював, і на міністра кабінету міністрів.

Зараз у Чернівцях хочуть сказати, що він буде головою керівником апарату. Я не перечу, може бути, якщо дійсно це буде так, то він стає тіньовим губернатором, або смотрящим за губернатором і його свитою. А взагалі він може бути нічим і ніким, і ніяку посаду не займати, а сидіти собі на приставному стільці у апараті і наглядати за областю, наглядати за губернатором, за головою обласної ради, за головою міста за головами районних державних адміністрацій. І, насамкінець, наглядатиме за нами. 

Чи може щось не те робиться на Буковині і в Україні.

ЧАС покаже…

На світлині: крайній у білій сорочці. День Конституції у Чернівцях 28.06.2024

Що відомо про Романа Гребу:

https://nlu.edu.ua/personnel/roman-greba/#kingster-mobile-menu

peredplata

Залишити відповідь