Верховна Рада пішла на канікули?

 
Ви тільки на хвилинку уявіть ситуацію: ми з побратимами зібрали зброю і всі дружно поїхали на місяць у відпустку (море-озера і все таке). Війна ж зачекає?
Скажете, таке дикунство не вкладається в голові? Ні, цілком реальна картина. Парламент воюючої країни закрили на амбарний замок на цілий місяць, до 21-го серпня. Воєнні законопроєкти (а їх зависло немало) – пофіг. Корупція, євроінтеграція, ревізія бюджету – фіолетово. Реформа митниці, де мільярди розтягують по кишенях – не на часі.
Я розумію, що багато кому зараз вигідно «заморозити» Раду. По перше, без рішення парламенту уряд протягує Бюджетну резолюцію на 25-27 роки. А там, знаєте, замороження соцвидатків для холопів, то краще прийняти «по тихому». По друге, треба пригальмувати скандальне питання з УПЦ ФСБ. Трохи пошуміли і вистачить. Приймати не можна, якось невдобно вийде перед союзничками з ОПЗЖ, а може й по тихому вже виставили московську церкву на торги з русскіми.
Вважаю, що те, що зараз роблять з парламентом – це справжній злочин. Руйнувати законодавчий орган і гальмувати з законами, які посилюють нашу обороноздатність, це дурість і робота на ворога.
Сергій Рудик,
народний депутат України
В Україні депутати 12 раз продовжили воєнний стан… Нам не звикати, ми зробили свій вибір свідомо. Зараз власне не про це… Продовжили і пішли на “канікули”, у відпустку!
Курва! У відпустку!
Зробилися саракі!
У нас війна, а вони у відпустку!
Я теж з побратимами хочу відпустку!
Але нам те не світить, бо на кого Харківщину залишимо?
А вони у відпустку…
А часу і бажання заборонити московську церкву не знайшли!!!
Апологети “руSSкого міра” знову не поза законом!
У нас у тиловому Львові убивають Фаріон, а п’ята колона ФСБ працює!!! І у цей час у тимчасово окупованому Криму забороняють останню українську церкву!
P S.: депутати не нам продовжили воєнний стан, з нами все зрозуміло, ми битимемося.
Проблема глибше. Оскільки воєнний стан, то вибори неможливі. І ми цих під#рів будемо терпіти ще дуже довго – рівно скільки вони голосуватимуть за продовження воєнного стану.
Так що, ДумайТе, як казав один мій ровесник.
Марко Чорний, воїн ЗСУ

peredplata