На Буковині активізувались політичні сили

Ще літня спека триває, ще не було Дня Незалежності, а активізація політичних сил у Чернівецькій області уже зашкалює, як жара у місті та області.
Якісь особи закинули інформацію, що днями Юлія Тимошенко буде знімати Івана Мунтяна з голови Чернівецької обласної організації партії ВО ”Батьківщина”. А натомість буде інша людина керувати, буде навіть інша структура інша ідеологія.
І ніби впливовий довколо Зеленського земляк Ілля Павлюк вирішив мати тут свою фракцію, свою партію. Цього разу він зупинився на “Батьківщині”.
Пам’ятаєте, раніше він мав своїх депутатів, Мазурашу, Лис та ін. від партії зелених. Також він контролював і дахував партію Пальчевського, російського шпигуна. А тепер підповзає під “Батьківщину”. Чи так буде, чи ні Час покаже.
Але з іншого боку знову активізувався Михайло Папієв, народний депутат, регіонал, активний борець з українською державністю. Він минулого тижня у парламенті підійшов до Юлії Тимошенко і сказав, що буде контролювати “Батьківщину” на території Чернівецької області.
Я не знаю, що Юля йому сказала. Напевне, послала за російським кораблем його і всіх регіоналів. А за російським кораблем треба посилати їх чим швидше, чим дальше і чим глибше. Тільки тоді буде краще Україні і ВО ”Батьківщина”.
А сам Іван Мунтян впевнений в тому, що він контролював, контролює і буде контролювати ”Батьківщину” на території Чернівецької області і нікому її не здасть: ні Павлюку, ні Папієву, ні Бойкові з Козаком.
А як буде ЧАС покаже…

peredplata