У Чернівцях на депутатку облради Ольгу Кобевко написали донос. Кому потрібно скомпрометувати волонтерку і доброволівку?

Перед великими політичними, громадськими акціями, виборами, референдумами у нашій державі так повелося з часів януковича-медведчука, що ведеться зачистка активних людей, політиків, громадських активістів.
Кого в тюрму запроторять, кого на війну, кого скомпрометують. От і спробували скомпрометувати цього разу депутатку обласної ради Ольгу Кобевко. Цікаво, що колись за януковича-папієва такі спроби робили зі мною. А потім янукович втік до росії і постав Майдан. Зникла пр , і у підпілля перейшов Папієв.
Тепер Олі закидають, що вона нібито в декларації вказала неправильну ціну автомобіля. Хтось написав анонімку в НАБУ. Як з’ясувалося, такі анонімки, щодо декларації НАБУ має право розглядати.
Цього разу розглядала поліція. Олю викликали у поліцію, де вона розповідала, показувала машину. З’ясувалося, що цей автомобіль Оpel agila 2008 року випуску куплений в 2020 році за ціною 57996 грн і хтось написав, що цей автомобіль коштував дорожче, писав той, хто розуміється в цінах. Швидше всього людина, яка працює при владі і ганяє авта з Європи.
У Олі збереглася митна декларація, на щастя. Ціна авта менша значно – Оля не брехала в декларації.
Постає питання, чому писалась анонімка на таке авто, двигун якого навіть не має одного кубічного метра, має 0,9. Кому потрібно зараз скомпрометувати Олю Кобевко.
Щастя, що збереглася з 2020 року митна декларація на якій записана ціна. А якби її не було, зараз би кричали з усіх прасок про те, що Оля Кобевко, депутатка Чернівецької обласної ради, волонтерка, лікарка-інфекціоністка вищої категорії, доброволівка – хотіла обманути державу. І на яку суму? Ніхто не подумав, для чого це робили?
Через день на вулиці у Чернівцях працівнии поліції, СБУ зупинили мене, перевірили документи, телефони і т.д. Під час дії військового стану, напевне, мали право робити такі речі.
Але чи випадковою була така перевірка після перевірки декларації доньки Олі Кобевко.
Не думаю…

peredplata