На монаха з чоловічого монастиря Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ відкрито кримінальне провадження

Банченські вакханалії! Будьмо, геть…

Свята неділя залишається в пам’яті прихожан Банченської пастви тільки після того, як чергова історія стає кримінальною та соціально-небезпечною.

Вчора, в неділю 18 серпня ввечері ієромонах Вознесенського чоловічого монастиря Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ Інокентій, уродженець російської федерації мав честь поспілкуватися з представниками патрульної поліції на трасі с. Остриця Чернівецької області у стані алкогольного сп’яніння. З рашки вийшов, а вона з нього ні. В найкращих традиціях своїх господ, які нещодавно втрапили в ДТП того ж краю та продовжують зализувати свої рани в приватних лікарнях, п’яні лідери громадської думки безвідповідально сідають за кермо та наражають людей на небезпеку. Банчени прихистили багато знедолених та хворих дітей, шкода тільки що тепер цими дітьми прикривають п’яниць, ухилянтів та колаборантів.
За інформацією від авторитетних джерел стало відомо, що під час оформлення адміністративного правопорушення за ст. 130 КУпАП, Інокентій підійшов до працівниці патрульної поліції, яка сиділа в машині, вдарив її (черепно-мозкова травма) та намагався викрасти її табельну зброю. Після цього, ієромонаха було затримано іншим співробітником патрульної поліції та викликано оперативно-слідчу групу Чернівецького районного Управління поліції ГУНП.

Безвідповідального монаха затримано, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 КК України «Опір працівнику правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків». Транспортний засіб (КАМАЗ) вилучено на штраф майданчик в сильно пошкодженому вигляді.
На захист Інокентія скликали всіх кого можна, та не всі відгукнулися. Особисто вище духівництво Вознесенського чоловічого монастиря Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ приїхало з адвокатом юридично захищати винуватця події, та напевно зразу ж і сповідати за вчинені гріхи перед Богом та святим духом.

Не для кожного простого смертного такі послуги, перед Богом не всі рівні, з когось подать – комусь привілеї.

Чим це все продовжуватиметься, та закінчиться ЧАС покаже… а поки черговий епізод з освяченої Герцаївської землі.

peredplata

Залишити відповідь