Значить так… В Омані Зеленський зустрічався з Сурковим. При чому ця зустріч не випадкова, а запланована..

Значить так…
 
В Омані Зеленський зустрічався з Сурковим. При чому ця зустріч не випадкова, а запланована, судячи з того, що чартер вже там чекав. Сурков тиснув, щоб як найскоріше особливий статус Донбасу було закріплено в Конституції, — це останній крок, що лишився до повної капітуляції України.

Зараз це буде в турборежимі намагатись зробити зелена влада — це буде дуже яскраве підтвердження тому, що я тут пишу. Судячи з усього, Зеленському дуже лячно піти на подібний крок, бо він розуміє, що це викличе неабиякий спротив в країні. Цілком можливо, що навіть призведе до масових протестів. Збиття літаку в Ірані було здійснено за безпосередньої участі Росії для того, щоб залякати особисто Зеленського та його родину (мовляв, додому можна не повернутись). І саме тому переляканий Зеленський повертався на тому самому літаку, що привіз Суркова, разом з ним через Москву — це був єдиний безпечний для нього варіант. І саме тому була відсутня будь-яка більш-менш нормальна реакція з боку української влади — всі чітко знали що саме відбувається. Ніхто навіть з курортів не повернувся.

 
Чому зустріч була саме в Омані? Щоб сховати там отримані від державної зради гроші. Готовність до неї та умови Зеленський озвучив особисто Путіну на зустрічі віч-на-віч в Парижі. Саме для цього Зеленський її так прагнув, посилаючи численні сигнали (промови, поступки на фронті, переслідування патриотів тощо), які було почуто. Чому з Сурковим? Бо саме він є відповідальним та курує проект знищення України як самостійної держави.
 
Думаю, що в президенти Зеленського привів Коломойський саме для реалізації подібного сценарію та під умови, що втрачені за Порошенка гроші йому будуть повернені з великою компенсацією. За це Зеленському була намальована картинка того, як можна стати дуже заможньою людиною, домовившись з росіянами, та що саме для цього треба зробити. Кандидата та електорат готували декілька років за допомогою серіалу. В якості заходів по підтримці реалізації цього плану до влади також було приведено більшість непрофесійних людей з відсутнім критичним мисленням та сліпою покорою, щоб зменшити вплив людського фактору.
 
Ви щойно прослухали стислий опис того, що відбувається з нашою країною. Живіть тепер з цим, якщо можете.
 
https://www.ekrannovyn.pp.ua/2020/01/blog-post_388.html?fbclid=IwAR1JHwbtaDa9flOy9E6l2FNkT3rXGxckj1tM0lulNnFC0Pzx-eXdsfeBKX8

peredplata