Думка дня: Ігор Буркут про піар політиків на коронавірусі

Думки експертів на актуальні теми щодня від ІА “АСС”.

Ігор Буркут, політолог: “Події такого масштабу політики завжди використовують для того, щоби розкручувати себе, як борців проти біди. Таке відбувається всюди – від Києва і до місцевого рівня. Замість того, аби займатися вирішенням проблематики, а це дуже непросто, набагато простіше декларувати свої наміри розв’язувати питання та рятувати всіх. Так було і так буде.

Натомість, я б радив звернути увагу політиків на лікарню, яка нині просто в жахливому стані, зарплати медперсоналу, в якого зараз дуже багато роботи й доводиться активно контактувати з хворими. За мізерні кошти.

Так, один із місцевих політиків, який є також чиновником міської ради, вирішив пропіарити себе та перерахувати дві свої місячні зарплати працівникам інфекційного відділення. Але ж у відділенні працюють семеро лікарів! Якщо поділити ці кошти між ними, не залишиться навіть медсестрам! Тому вважаю такий жест звичайним піаром.

Натомість, залишаються відкритими чимало питань. Чому в Чернівцях і інших регіонах немає відповідних тестів?.. Чому взяті в Чернівцях аналізи відправляють до Лондона?..

Наша медицина перебуває у складному становищі. І коли перед нами стоять такі виклики, це те, про що політики повинні думати в першу чергу, а не про власний піар”.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/dumka-dnya-igor-burkut-pro-piar-cherniveckih-politikiv-na-koronavirusi-55615?fbclid=IwAR3NXkWB9rla1-kpw3Kc_CRsDYHuLuPlxAzB8qMsbidCswQu5egvQ07ZiUM. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata