Вірус опіуму для народу Щоденно про злободенне. Карантин. 15.04.2020.

 

Страсний тиждень… А у Чернівецькій міській раді розгораються пристрасті. Причиною став піар. На сесію винесли питання про ліквідацію податків підприємців під час карантину. І тут розпалилися всі. З одного боку, сам мер Каспрук сказав, що він це передбачив ще місяць тому і звернувся з листом до Кабміну, аби відмінили податки.

З іншого боку, вигулькнув промунтянівсько-побожний Пуршага з ВО «Батьківщина» та слуга «Слуги народу». Разом з Яриничем вони вирішили пропіаритися перед своїми майбутніми виборцями. Бо обоє вже не раз ходять на вибори мера. Але їх не вибирають. І знову не виберуть. А чого їх вибирати, якщо оба йдуть на посаду одного мера і разом піаряться на одній темі? 

 Бо все ж таки на мера підуть як мінімум Каспрук, , Пуршага та Яринич… Будуть ще інші. Але це поки що не їхня тема. Щезли би вже всі ці підлі піарники на коронавірусі!

Прости мене, Господи, що не втримався у великий Страсний тиждень! Але інших слів ці негідники  не заслуговують…

Тепер  – про попів і про «руський мір» в Україні.

 

Напевне, Росія таки розпочала новий етап війни з Україною. Використовує тут і епідемію. Скільки б не просили попів не скликати людей до церкви на свята, не слухаються. Ні влади, ні поліції, ні людей, ні Бога… Напевне, Путін і Кіріл перед російськими попами в Україні поставили завдання якнайбільше українців заразити коронавірусом. А як інакше можна пояснити те, що патріарх московський Кіріл заборонив проводити Великодні служби у церквах Росії та на окупованих територіях. А митрополит РПЦ в Україні, наш земляк (щез би він!) з Коритного Онуфрій знову закликав українців приходити на Великдень до церков на службу Божу та освячення паски.

Ми бачили, що робилося у церквах московського патріархату на Вербну неділю. Людей було дуже багато. Попи раділи з того, що паства несла гроші.

Вже на ладан дихає їхній митрополит Павло з Києво-Печерської лаври, якого називають Паша-Мерседес, але звернувся до людей, аби вони несли до церкви… гроші. Їм ще мало. А бодай би ними подавилися московські попи!

Тепер на Великдень може повторитися те саме. Попи власну наживу поставили вище за людське здоров’я і навіть життя. Вже є 5 випадків зараження коронавірусом попів на Буковині. А від них – сотні заражених людей.

Ні мер Каспрук, ні губернатор Осачук не можуть впоратися з цим мракобіссям. Бо вони бояться агресивних бабусь у хустках і попів з бородами. Це їхня покара за загравання перед московською церквою в Україні. Отак вони розплачуються за зраду української ідеї, української церкви, української нації. Попи їх не хочуть чути. Вони чують Путіна і Кіріла. І ведуть війну з українським народом.

А забиті жіночки у хустинках знову підуть до церкви разом із малими дітьми, цілуватимуть руки заразних попів. І понесуть заразу далі містами і селами Буковини. Не один і не два, а тисячі носитимуть віруси поміж людей.

Пам’ятаєте, як на початку березня на Гравітоні сусіди блокували під’їзд, де жила дружина першого хворого на коронавірус у Чернівцях? Жінку тоді ізолювали. А тепер?..

Чи не потрібно сусідам заблокувати тих, хто йшов до попів на Вербну неділю і хто піде до церкви на Великдень? Хоча це зобов’язані зробити поліцейські разом із владою. Вони на вході повинні попередити кожного, що  існує велика небезпека зараження к-вірусом, і переконати не ходити туди. А тих, хто не послухав порад, не випускати з церкви впродовж 14 днів. Залишити їх там на обсервації. Якщо вони захотіли ризикнути своїм здоров’ям і життям, то не дозволити їм підставляти під удар наше здоров’я та життя.

Бо для чого ми цілий місяць сиділи на карантині в самоізоляції, якщо московський піп через жіночок у хустках розповсюдить коронавірус знову між людьми?!

Карантин – так карантин! Для всіх, а не вибірково. І жодному московському попу-сепаратисту не дозволити заховатися за законом про те, що церква відділена від держави. Держава покликана захищати своїх громадян. А попи почали війну в Україні та знищення українських людей. І з попами треба поводитися так, як на війні.

Інакше українська нація буде знищена московською церквою.

(Далі буде)

Петро Кобевко

Мер Дніпра Філатов вживає радикальні методи щодо РПЦ в Україні. Він відрізає ці церкви від комунальних послуг, викопує рови перед входами у них і там штрафують попів…

peredplata