Спільними зусиллями творимо добро Чернівцям і Буковині – Василь Максимюк

Важко тепер знайти позитив. Тому навіть якась дрібна добра справа викликає захоплення і одобрення людей, не те що велика і коштовна.  Йдеться про виділення грошей на лабораторію у міській лікарні №1.

Три дні у Чернівецькій міській раді, майже безперервно, тривали засідання бюджетної комісії. Ніяк не могли знайти спільного вирішення проблеми, яка стосувалася створення віросологічної лабороторії у 1-й міській лікарні. Для цього потрібно було виділити 3,5 млн. грн. А це б дозволило швидко і якісно проводити аналізи і отримувати їхні результати. Лабораторія б працювала не тільки під час епідемії, а й після неї. Користь була б не тільки Чернівцям, а й всій області.

За три дні дебатів, переконань один одного, ми дійшли до прийняття виваженого і такого потрібного для людей рішення: гроші виділити.

Я щиро дякую за мудру позицію і розумне вирішення цього питання членам комісії, котрі взяли активну участь не тільки в обговорені цього питання, а й його вирішенні. Це – Яринич Михайло, Продан Василь, Затірка Денис, Бурега Юрій, Цуркан Юлія, Білик Ростислав. Окрема подяка колезі Савчуку Віктору, який не є членом нашої комісії, але увесь цей час брав активну участь у її роботі.

Дякую спеціалістам, які допомогали нам професійними порадами і, зокрема, в.о. директора Чернівецького обласного лабораторного центру Наталії Гопко.

Вірне рішення депутатів – це добрий приклад злагодженої роботи, котра вплинула на результат, який приноситиме користь місту, області і людям.

Міське гасло “Спільними зусиллями” стало реальністю для блага громади. Цінуймо це допомогаймо і  бережім один одного.

peredplata