Зрадники, не очікуйте від нас розуміння

Священник УГКЦ, капелан, волонтет о. Василь Гасинець про нинішню владу і її ставлення до України:

-Дорогі друзі, те що сталося з зеленим зрадником, якому нахамив такий самий зрадник, це файний урок всім іншим зрадникам, які народилися на українській землі, які виросли поміж українським народом і ненавидять його.
Зе мені зовсім не жаль, він того заслуговує, щоб зрадник Чеченців хамив йому.
Зрадників не люблять ні на заході, ні на сході, зрадників ненавидять свої і вороги мають їх за сміття. Зелене болото, яке мало величезні можливості стати лідером нації, маючи одну з найбільших і найкращих армій у світі, маючи величезну підтримку всередині країни та ззовні, прогавило цей шанс.
Лідером українського народу може стати тільки той, хто має любов до України і Українсього народу!!!
І так до речі.
Недавно губернатор чернівецької області роздавав нагороди “вдячна Буковина”, там серед нагороджених був і московський васал мелетій, митрополит мп, це саме той, який організовував у 2014 році на Буковині блокади, в селах – Молодія, Мамаївці, Магала.
Це саме той, якого колеги відмовилися у ВР встати на вшанування пам’яті загиблих воїнів. Мало того цей московський васал заперечує факт існування українців, є україноненависником.
І горегубернатор який є істориком, не міг цього не знати, але …. .
Мелєтій організовував блокади і протести з вимогою, щоб з Буковини воїни не їхали звільняти Донбас, а здалися путіну.
Губернатор Буковини нагородив “архиепископа” мелетія , який очолює релігійну організацію мп, яка жодного разу не була присутня у місті на похованнях Героїв війни .
А знаєте в чому центр цинізму???
За увесь час “правління” він не нагородив ні одного воїна, ні одну родину загиблих воїнів.
Пригадується тільки той факт що він почав свою каденцію з усунення з адмінбудівлі ОДА кутка пам’яті ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ та ГЕРОЇВ ВІЙНИ.
Пам’ятайте, зрадники і колаборанти, до вас так будують ставитися подібні вам зрадники своїх народів.
Зрадники, не очікуйте від нас розуміння.

peredplata