Віталій Ткачук: За майбутнє дітей і онуків

За майбутнє дітей і онуків

Вибори вносять свої корективи у наше щоденне життя. З’являються нові партії, просипаються старі, галасливі політики.

На бігбордах різні обличчя та гасла, обіцянки.

Всі хочуть сподобатися виборцям. Всі його люблять у ці дні, як ніколи. І обіцяють йому ледь не рай на землі. Звісно, ще жодна партія і жоден політик цього «раю» нам не приносив і ніколи не принесе. Тому варто з увагою та розумом ставитися до кожного гасла, кожного бігборду.

Чернівчани, мабуть, уже помітили легкі хмаринки на чистому українському небі з надписом «Майбутнє». Потім цей надпис змінився на «За майбутнє!». А хмаринки та небесна блакить залишилися.

Напевне – це досить вдалі поєднання кольорів. Серед теперішнього хаосу та неспокою у суспільстві вони вносять трохи тиші, порядку і стабільності.

У Чернівецькій області партію «За майбутнє!» очолює відомий краю підприємець, депутат обласної ради Віталій Ткачук. Він погодився ознайомити наших читачів з програмними засадами партії,базовими цінностями, які сповідує ця політична сила і з людьми, котрі складають кістяк «За майбутнє!».

  • Основна діяльність у будь-якій сфері залежить від людини, – говорить Віталій Ткачук. – Професіоналізм та моральні цінності створюють комфортні умови для процвітання бізнесу, просування новітніх технологій, розвитку науки. За всім цим стоїть людина. Якщо нема професійності, нема закладених моральних основ, то на цьому ґрунті буде занепад і розруха.

У нашій політичній силі зараз зібралися люди конкретних справ. Ті, хто у своєму житті та професійній сфері на ділі, а не на словах, довів вміння працювати, лагодити з колективом і прагнути позитивних змін.

Тут зібралися професійні лікарі, вчителі, підприємці, висококласні спеціалісти у всіх сферах діяльності.

Наша мета визначена навіть у назві партії «За майбутнє!». Нам уже добряче набридло те, що це майбутнє хтось для нас творить так, як він це для себе визначив. І тоді окрема людина неспроможна змінити той курс, яким нас ведуть. Як засвідчує практика останніх досягнень,  цей курс різко звернув з майбутнього у минуле. Будемо мовчати і перестанемо діяти, то не зчуємося як одного разу проснемося у країні, де панує одна партія, одна ідеологія, один диктатор…

Наше покоління і наші батьки вже жили у подібних умовах. Ні я, ні мої однодумці своїм дітям і онукам не бажаємо такого «щасливого комуністичного майбуття», яке випало на нашу долю.

 Тому й об’єдналися разом швидше заради майбутнього наших дітей, нашої нації, нашої України.

Ми не зможемо збудувати рай уже завтра. Тому й не будемо людям цього обіцяти. Але ми можемо і повинні творити добро кожен для своєї сім’ї, своєї родини, своїх дітей і онуків. Саме з кожної такої малої б здавалося суспільної одиниці як родина, складається велика і могутня українська нація.

Буде сильною і заможною родина, буде сильною і процвітаючою Україна.

Нам не раз говорили і ми не раз це повторювали, що Бог дав Україні найкращі у світі чорноземи, найкомфортніші кліматичні умови, чіткі зміни пір року. І навіть ген український є високодуховний і творчий.

Тож чому нема щастя?!

Досі віримо чужим і невиконаним обіцянкам. Від бідності та безвиході продаємося за «шмат гнилої ковбаси». Вибираємо до керівництва собою і державою різних пройдисвітів. А коли не можемо кожен окремо змінити своє життя, поправити своє становище, забезпечити щасливе майбутнє своїм дітям і безбідну старість батькам, виїжджаємо за кордон. А там знову прокидається український ген великого і творчого трудівника. Наші люди стають найкращими і високоморальними професіоналами. Але ці свої здібності уже віддають чужим сім’ям. Своїм залишається тільки маленька частка тих важко зароблених євро чи доларів, з яких податок заплачені чужій а не своїй державі.

То чи зможе за таких умов бути щасливе майбутнє наших дітей і забезпечена безбідна старість наших батьків? Ні!

Ми змушені повернути додому своїх людей, професіоналів. Вони у рідній державі мають працювати для своїх родин і дітей. Тут платити податки і тут творити європи та америки. Не їм а собі, своїм дітям і онукам.

Ось, де основна мета нашої політичної сили «За майбутнє!».

Без голосних гасел, без нездійснених обіцянок, без брехні чесно і сміливо дивимося в очі своїм землякам і творимо майбутнє своєї України, своєї української нації.

peredplata