Другановський проти Михайлішина: дебати на Буковині

Другановський проти Михайлішина

Хто кого?

Модним у Чернівцях стало кандидатам на мери кликати один одного на дебати. А потім відмовлятися від них. Спочатку, кликали Клічука і він відмовився. Потім Клічук кликав і вони відмовилися.

Нарешті, Віталій Другановський, кандидат на мера від «Слуги народу» кликав Віталія Михайлішина. І той не прийшов. Але прийшли люди та журналісти.

За всіма правилами і нормами дебатів Другановський таки задав 3 запитання своєму опонентові. Відповіді нема… Поки що.

Які то були запитання?

  1. Ви діючий депутат Чернівецької міської ради від партії «Рідне місто». При цьому, вже багато років живете в Києві і займаєтеся там бізнесом. Ви є власником і директором щонайменше двох комерційних фірм: ТОВ “ГЛАСКО ТРЕЙДИНГ” і ТОВ “ТОРГОВИЙ ДІМ “ГОМЕЛЬ СКЛО”, які зареєстровані і сплачують податки саме в Києві, а не в Чернівцях. У мене виникло логічне питання:

 

Можливо, Ви помилилися містом, в мери якого Вам варто балотуватися?

 

  1. Вас пов’язують з одіозним олігархом Дмитром Фірташем, який впродовж багатьох років і буквально зараз душить чернівчан своїми тарифами на газ. Особливо безпідставними, незрозумілими і протилюдяними тарифами на транспортування газу навіть для тих, хто ним не користується. Питання від чернівчан:

 

Чи справедливі тарифи на газ в Чернівцях і Чернівецькій області?

 

  1. Ви стали депутатом Чернівецької міської ради від партії «Рідне місто» у 2015 році. Я проаналізував статистику Вашої роботи в міській раді тільки за 2019 рік. Чесно кажучи, я був в шоці. Ви пропустили аж 58 засідань міської ради. Це 29,7% із загальної кількості. Крім цього, Ви прогуляли всі засідання комісій міської ради. Всі 100%! У своєму інтерв’ю Ви сказали наступне. Цитую: «Мене не було на сесіях, тому що мені запропонували роботу в Києві – очолити торговий дім. Це білорусько-українська компанія. Я там досі працюю директором».

 

Віталію Михайловичу, я так розумію, що Ви самі себе запросили в Київ працювати у власній фірмі.

 

А тепер питання:

 

Ви зараз знову намагаєтеся попасти в міську раду для того, щоб продовжити цю сумну традицію – прогулювати всі засідання комісій і не з’являтися на сесії міської ради Чернівців?

 

peredplata