“Справжні красуні”: дві дівчинки-китаянки Мія та Лія, які на час слідства перебувають у дитячій лікарні, отримали у подарунок столик для годування

У Чернівецькій обласній дитячій лікарні знаходяться дві дівчинки-китайки, народжені сурогатними мамами.

Дві маленькі дівчинки опинилися не у своїй країні, не зі своїми батьками.

Ще до війни на Чернівецькій митниці затримали групу людей, які перевозили цих діток. Можливо, це були діти, яких за кошти на замовлення народили сурогатні мами. Але трапився якийсь логістичний збій, перевізників дітей затримали. І на сьогодні дві маленькі дівчинки-китаянки Мія та Лія знаходять зараз у відділенні для недоношених діток у Чернівецькій обласній дитячій лікарні. У них немає ні мами, ні тата, після завершення слідства, з часом, цих діток мають передати у дитбудинок. Зараз лікарі та медсестри усіляко допомагають цим маленьким дітям.

– Під час останнього нашого візиту до двох маленьких китаяночок Мії та Лії дізнався від лікарів, що у них є потреба в стільчику для годування, – розповів чернівчанин Сергій Качмарський. – Завдяки Юлия Пернай він вже є в них. Також дякую Andrej Ashkinadze за памперси та дитяче харчування. Також ми передали одяг у відділення для недоношених діток. Також тут є ще велика потреба в трьох столиках для пеленання.  На жаль, фото дівчат не можу оприлюднити, ще тривають слідчі дії. Але можу сказати, що вони справжні красуні.

 

peredplata