Директору найбільшого парку Чернівців вдруге за рік побили авто

 
 18 серпня було вчинено навмисне пошкодження майна директора парку Юрія Воронки. У його автівці розбила всі вікна, пошкодила капот та бокові двері автомобіля, розтрощила всі фари.

Про це повідомили у фейсбуці парку “Жовтневий”.

“Дирекція парку вважає ці дії ницим актом залякування та пов’язує їх виключно з своєю діяльністю в рамках захисту парку “Жовтневий” як об’єкта природно-заповідного фонду.
Боротьба із спритними ділками, які непогано, але незаконно освоїли територію парку триває. ТОВ “Асорті-2014” (незаконна автомобільна стоянка на Пилипа Орлика на території парку), ПП “Партнер Трейд” (віджаті землі природно-заповідного фонду так званим Озьорним), триває кримінальне провадження щодо заволодіння комунальним майном Скобуном В., і по Халабуді справа про притягнення до відповідальності Батюкевича О. за самовільне вирубування дерев перебуває в суді. Непрості відносини у КП “Парк Жовтневий” і з ПП “Агробізнес”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що подібна ситуація була із директором парку Юрієм Воронкою рік тому. 6 вересня 2021 року. Тоді невстановлена особа за допомогою молотка розбила вікна автомобіля, пошкодила капот та розтрощила фару. Ці дії пов’язували з цими ж підприємцями.

peredplata