У Чернівціобленерго пояснюють чому в графіках відключень допускаються відхилення

Чернівціобленерго пояснюють чому в графіках допускаються незначні відхилення. 
👍Ми працюємо за графіками і намагаємося максимально дотримуватися їх виконання. Просимо розуміти, що з технічних причин не можна гарантувати відкл/вкл рівно о 12.00 чи точно о 14.00. Відключення можуть відбуватися упродовж години, зазначеної у графіку.
⚡️Енергосистема працює динамічно і залежить від балансу генерації електроенергії та обсягу споживання у конкретну годину. Тому, коли обсяг споживання наприклад різко збільшується, диспетчер має кілька хвилин, щоб знизити навантаження на конкретній ділянці мереж. І навпаки, якщо споживання знижується, тоді відключення за конкретній ділянці мереж взагалі може не бути, або перерва буде тривати менше запланованого 👌
⚡️Укренерго до всіх обленерго доводить ліміти споживання по кожній області. Перевищення лімітів споживання призводить до необхідності застосувати аварійні відключення для уникнення перевантаження мереж та забезпечення балансу в енергосистемі.
📌Ще раз нагадуємо, що відсутність електропостачання у вашій оселі може бути і з інших причин: аварійне пошкодження на лінії, планові роботи з ремонту мереж чи несправна проводка.

peredplata