Поки за графіком: за перевищення ліміту на Буковині застосують примусові обмеження

⚡Дозволений обсяг потужності на 26 грудня для Чернівецької області складає 190 МВт. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб не перевищити цей ліміт, у протилежному разі до регіону будуть застовані примусові обмеження.

Про це повідомляє обленерго. 

👉За даними Укренерго на сьогодні через перевищення лімітів споживання вже введені аварійні відключення у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Львівській, Київській областях та у м. Києві.
👍Дві останні доби у нічні години обмеження для області були скасовані. Таку ситуацію маємо через потепління і відповідно зниження споживання електроенергії.
❗Проте, пам’ятаємо, що дефіцит потужності в енергосистемі зберігається суттєвим. Тому економне споживання дасть усім нам можливість і надалі отримувати трохи більше електроенергії.
Наразі продовжуться ремонтні роботи на об’єктах генерації та електромережах, пошкоджених внаслідок вже дев’яти масованих російських атак. Через масштабність та складність пошкоджень відновлення обладнання та функціонування низки ключових об’єктів вимагає значного часу.
🙏Тримаємося, не піддаємося на провокації і надалі економимо електроенергію.

peredplata